ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι"

Πέλκας: "Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως ήταν εύκολη η απόφασή του να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ έως το 2018 θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) το νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος τόνισε στο PAOK TV πως ήταν εύκολη απόφαση η ανανέωση της συνεργασίας του με τους "ασπρόμαυρους" και πως θα προσπαθήσει να δώσει όσο πιο πολλά γίνεται.

Πέλκας: "Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε στο PAOK TV:

"Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό το συμβόλαιο. Έδειξε στην πράξη ότι με υπολογίζει και ότι πιστεύει ότι μπορώ να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια ανταμοιβή αυτό το συμβόλαιο για τους κόπους μου και από τώρα αρχίζει η δουλειά για μένα. Πρέπει να έχω το κεφάλι κάτω, να δουλεύω και να βελτιώνομαι καθημερινά για να δώσω όσο γίνεται περισσότερα πράγματα στην ομάδα".

Για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση για νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ:
"Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ειδικά από την στιγμή που είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα. Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου ειδικά από την στιγμή που τα δυο τελευταία χρόνια ήμουν μακριά και μου έλειψε η ομάδα".

Για το γεγονός πώς φαίνεται να επέστρεψε πιο ώριμος:
" Επέστρεψα πιο... ανδρωμένος ποδοσφαιρικά. Πιο δυνατός και πιο ώριμος. Για μένα τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Πείσμωσα και δούλεψα αυτά τα δυο χρόνια. Γύρισα πιο έτοιμος σε ότι αφορά την συμπεριφορά μου στο γήπεδο, στο πώς βλέπω τους αντιπάλους".

Για το γεγονός ότι φορά πλέον το "77" και όχι το "10" που του είχε δώσει ο Δώνης:
" Τότε ως μικρός πήρα το "10" και ήταν μεγάλη ευθύνη. Το νούμερο δεν είναι το σημαντικό, αλλά το πώς δουλεύεις και το πώς παίζεις στον αγωνιστικό χώρο".

Για τις αναμνήσεις που έχει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ:
"Η χαρά ήταν απίστευτη τότε γιατί το όνειρο μου είχε γίνει πραγματικότητα σε ηλικία 14 ετών. Κάτι ανάλογο νιώθω και τώρα αφού τα συναισθήματα ήταν έντονα. Είναι σαν να κάνω μια νέα αρχή".

Για το πώς σκέφτεται τον εαυτό του όταν ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο:
"Αυτό που σκέφτομαι είναι το σήμερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο αγώνας της Πέμπτης και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να βοηθώ την ομάδα στο έπακρον. Αυτό με ενδιαφέρει".

Για το αν τον βοήθησε ο δανεισμός του:
"Όταν παίρνει μια απόφαση η ομάδα να σε δανείσει, αυτό που πρέπεις να κάνεις είναι να πεισμώσεις και να το δεις θετικά και να μην σε πάρει από κάτω. Έτσι το είδα. Υπάρχουν εκατομμύρια ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο. Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς κέρδισα αυτοπεποίθηση ενώ στην Σετουμπάλ έγινε το κλικ και δοκίμασα τις αντοχές μου σε πιο υψηλό επίπεδο. Έδειξα ότι μπορώ να κάνω πράγματα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ