ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Θα έχουμε φρεσκάδα με Αγιαξ"

Πέλκας: "Θα έχουμε φρεσκάδα με Αγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πέλκας θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί απέναντι στον Άγιαξ όπως πρέπει. Τι είπε για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και την φετινή ομάδα του "Δικεφάλου"

Για τη μη ικανοποιητική εμφάνιση (1-1) του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού στο φιλικό της Πέμπτης μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας στη Nova. Συγκεκριμένα ο τελευταίος είπε: "Εντάξει, μπορώ να πω ότι έλειπε λίγο η φρεσκάδα απ' όλους τους ποδοσφαιριστές και στο δεύτερο ημίχρονο που παρακολούθησα.

Ο κόσμος μπορεί να περιμένει σ' αυτά τα ματς να δει γκολ, θέαμα, να δει μια έτοιμη ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε καλά την Τρίτη (σ.σ. απέναντι στον Αγιαξ). Εκεί να υπάρχει φρεσκάδα, εκεί να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πιστεύω θα έχουμε την φρεσκάδα και θα είμαστε έτοιμοι".

Για την ετοιμότητα και τα στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ: " Είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία θα έλεγα. Δουλέψαμε πολύ, ο προπονητής πέρασε αυτά που ήθελε, ακόμα έχουμε καιρό να δείξουμε το πρόσωπο που θέλει να δείξει ο προπονητής μέσα απ' τη δική του φιλοσοφία. Θα έλεγα ότι τα φιλικά είναι πιο πολύ να βρίσκουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, να αποκτούμε τη φυσική κατάσταση που θα χρειαστούμε στη χρονιά και το σημαντικό είναι την Τρίτη".

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ΠΑΟΚ φέτος: " Πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε σταθερότητα φέτος, είναι το σημαντικότερο αυτό. Να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους που θέτουμε από την αρχή. Από εκεί αι πέρα χρειάζεται υπομονή. Ούτε μπορείς να γίνεις σε μια μέρα άμα βάλεις τέσσερα γκολ Μπαρτσελόνα, ούτε άμα χάσεις 3-0 ξαφνικά να γίνεις κακιά ομάδα. Θέλω κι εγώ και όλοι να είμαστε σταθεροί, να δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο, ανταγωνιστικό σε όλους τους τομείς και να καταφέρουμε αυτά που θα θέσουμε απ' την αρχή".

Για τα βασικά στοιχεία του φετινού ΠΑΟΚ: " Με δυο λέξεις: σταθερότητα και πειθαρχία".

Ο διαιτητής με Αγιαξ και οι ιατρικές εξετάσεις του Μακ

Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Καταλανό, Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ επέλεξε η UEFA για το ματς της επόμενης Τρίτης απέναντι στον Αγιαξ. Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ αναφέρει: " O Φερνάντεζ γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1976 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2009. Από το 2011 έγινε διεθνής και το 2013 ορίστηκε σε παιχνίδια για το Europa League. Παράλληλα ήταν ο άρχων του τελικού Euro 2014 U19, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Σπάρτα Πράγας, το οποίο έληξε 2-2.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Καταλανός ρέφερι θα βρεθεί στον δρόμο του Δικεφάλου καθώς την περσινή σεζόν ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και της Γκαμπάλα, στο Αζερμπαϊτζάν, ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς τέρματα. Ο Φερνάντεζ έχει κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου διαιτητή της Primera Division τόσο το 2010, όσο και το 2012. Βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μιγκέλ Μαρτίνες Μουνουέρα και Φρανσίσκο Χαβιε Μάρτιν Γκαρσία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ιγκνάσιο Ιγλέσιας Βιλανουέβα". Στο μεταξύ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κονφόρτι ο Ρόμπερτ Μακ το πρωί της Παρασκευής θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν oλοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του στην Ζενίτ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ