ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Στόχος το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Για τον στόχο του πρωταθλήματος μίλησαν Πέλκας, Κρέσπο, Κουλούρης και Πασχαλάκης μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είδατε τι έκαναν σήμερα οι 2.500 οπαδοί μας στην Ξάνθη, φανταστείτε στην Τούμπα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έσπευσε στον κόσμο της ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Πηγάδια.

Όσο για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, έτσι θα πρέπει να αγωνιστούμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος του ΠΑΟΚ παραμένει ο τίτλος του πρωταθλήματος".

Ο Πασχαλάκης που έπαιξε για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ανέφερε: "Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια εικόνα, ο στόχος είναι ο τίτλος".

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν να βρίσκεται κοντά στη ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο ίδιος είπε: "Καλύτερα να τα πουν άλλοι αυτά για το συμβόλαιο…".

Κομβική η νίκη

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχα και πολύ περισσότερο από τη νίκης της ομάδας μου σήμερα. Ο αγώνας που κερδίσαμε σήμερα ήταν κομβικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, αλλά τότε δεν τα καταφέραμε όπως σήμερα.

Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, αισθανόμαστε καλά και θέλουμε αυτό να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Η παρουσία του κόσμου μας είναι σημαντική και φάνηκε και σήμερα. Μπορεί να έχουμε κερδίσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά όταν επιστρέψουν οι οπαδοί μας θα ανέβει περισσότερο η ψυχολογία μας."

Γι αυτό αγκαλιάσαμε τον Λουτσέσκου

Ο Ευθύμης Κουλούρης από την πλευρά του στάθηκε στην ενότητα της ομάδας του ΠΑΟΚ και σχολίασε την αγκαλιά στον Λουτσέσκου στους πανηγυρισμούς του γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA: "Το θέλαμε πολύ, δείξαμε πως κάποια αποτελέσματα ήταν και άτυχα. Όσοι μπήκαμε μέσα δώσαμε και την ψυχή μας, αυτό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, να παίζει για την ομάδα και για τον κόσμο. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλέψεις σκληρά για ορισμένα πράγματα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές από το καλοκαίρι, αλλά σήμερα δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Η κριτική είναι για να μας κάνει καλύτερους, θέλουμε ως τα Χριστούγεννα να έχουμε το απόλυτο και θα δούμε από εκεί και πέρα. Είμαστε όλοι ενωμένοι, να είμαστε γροθιά και στα εύκολα και στα δύσκολα, γι' αυτό αγκαλιάσαμε τον προπονητή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ