ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Όλοι πιστεύουμε στο πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε συναρπαστικό. Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Έκανα ό,τι έπρεπε, κρατήσαμε το μηδέν".

Αφού αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας μετά τη νίκη (3-0) του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πιστεύουν στον τίτλο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ του: "Δεν ήταν εύκολο, γλιστρούσε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος από την αρχή, έπεσα, σηκώθηκα και ανέκτησα την κατοχή της μπάλας. Γνωρίζοντας που βρίσκεται η εστία, σούταρα..."

Για το αν είναι πιο σημαντικό το μηδέν παθητικό ή τα τρία γκολ στην επίθεση: "Και τα δυο είναι σημαντικά. Σαφώς να μην δέχεσαι γκολ αλλά και να έχεις ευκαιρίες για να σκοράρεις. Στο τέλος είχαμε αρκετές για άλλα γκολ, έχουμε κάνει λάθη γιατί ακόμη και σε παιχνίδια που κερδίζεις, κάνεις λάθη, θα το ξαναδούμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Για το πρωτάθλημα: "Προσωπικά το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Δεν με αγχώνει η κορυφή. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Έναν βαθμό πίσω, έναν μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το αν θα παίξουν ρόλο τα ντέρμπι στον τίτλο: "Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πέντε ματς. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν ομάδες ικανές να κόψουν βαθμούς, θα είναι συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα...".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Τόσος κόσμος ήρθε με καράβι, μετά από έξι ώρες ταξίδι. Μας έδωσαν θετική ενέργεια, βρέθηκαν δίπλα μας, ήταν το λιγότερο...".

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης διατήρησε ανέπαφη την εστία του στην Κέρκυρα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και τόνισε ότι χρειάζεται ετοιμότητα και συγκέντρωση συνεχώς.

"Είναι πολύ ευχάριστο ότι κρατήσαμε και σήμερα το μηδέν πίσω, αυτό οφείλεται σε συλλογική δουλειά. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Η δουλειά του τερματοφύλακα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, είναι να παρέμβει σε 1-2 φάσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να έχεις την απαραίτητη συγκέντρωση" είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: " Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα για τον στόχο μας. Κάποιες στιγμές όταν οι συμπαίκτες μου τρέχουν για 85 λεπτά, θα υπάρχει και κόπωση. Εκεί πρέπει να υπάρχει ο τερματοφύλακας, εγώ το έκανα σωστά αυτό σήμερα και φύγαμε με το μηδέν πίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ εξπρές, άνετο 3-0 στην Κέρκυρα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ