ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Ο Τούντορ μας είπε να τα δώσουμε όλα"

Πέλκας: "Ο Τούντορ μας είπε να τα δώσουμε όλα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε ότι ο Ίγκορ Τούντορ ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο να τα δώσουν όλα για τη νίκη επί της Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, στα αποδυτήρια κατά το ημίχρονο, να τα δώσουν όλα όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πέλκας μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σπάρτακ Τρνάβα με 1-0.

Πέλκας: "Ο Τούντορ μας είπε να τα δώσουμε όλα"

Ο Δημήτρης Πέλκας είπε: "Η υψηλή θερμοκρασία ήταν πρόβλημα. Ειδικά εμείς που ήμασταν και λιγότεροι και ήταν ένα σοκ η κόκκινη κάρτα του Βίτορ. Χρειαστήκαμε περίπου 20 λεπτά για να καταλάβουμε πως θα πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε τον τρόπο, αλλά καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να έχουμε περισσότερες ελπίδες για τη ρεβάνς. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ο προπονητής μας μας είπε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε γιατί η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που μας αρκούσε. Κάναμε λοιπόν ότι μας είπε ο προπονητής μας, βγήκαμε στους κενούς χώρους και πετύχαμε το γκολ που μας δίνει την νίκη".

Συνεχίζοντας τόνισε: " Είχαμε καλή νοοτροπία, βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικό ματς εάν ήμασταν 11, αλλά είναι πολύ σημαντικό το 1-0 για τη ρεβάνς. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το γεγονός ότι συνδυάστηκε με την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου. Τώρα ξεκινάω, να είμαι γερός και όλα θα πάνε καλά".

Μακ: "Κάναμε καλή εμφάνιση"

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ικανοποιημένος από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα. Τι ανέφεραν οι Πέλκας και Κόστα

Στην κόκκινη του Μιγκέλ Βίτορ αλλά και στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ρόμπερτ Μακ μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα. Συγκεκριμένα είπε: " Είναι σημαντικό που σκοράραμε. Δίκαια δόθηκε η κόκκινη στον Βίτορ αλλά μετά ο διαιτητής δεν πήρε σωστές αποφάσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο και τρία γκολ στο ματς. Στο παιχνίδι στην Σλοβακία θέλω να πιστεύω πως σε ολόκληρο το παιχνίδι θα παίζουμε με 11 παίκτες. Θα πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, όπως κάναμε και σήμερα άσχετα αν παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Αγωνιστήκαμε σε υψηλές θερμοκρασίες και αυτό ήταν πρόβλημα".

Κόστα: "Ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας"

Ο Ρικάρντο Κόστα είπε: "Αλλιώς ξεκίνησε το ματς. Εμείς άλλα θέλαμε να κάνουμε στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Βίτορ μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ο χρόνος όμως κυλούσε υπέρ μας, όχι για να πάμε στο ένας εναντίον ενός, αλλά για να πάμε σε μεγάλες μπαλιές ώστε να πλήξουμε τον αντίπαλο κάτι που τελικά έγινε. Είναι πολύ σημαντικό για μας που κερδίσαμε με 1-0. Πάμε με περισσότερο αυτοπεποίθηση στο δεύτερο παιχνίδι έχοντας κερδίσει, αλλά δεν έχουμε κάνει και κάτι περισσότερο. Απλά κερδίσαμε και το πετύχαμε γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να παίρνει αποτελέσματα και σίγουρα θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και όχι για να υπερασπιστούμε το 1-0. Η άμυνα που παίξαμε και οι συνεργασίες που είχαμε είναι ίσως το καλύτερο που έχουμε και πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι".

Σαββίδης: "Είμαστε ικανοποιημένοι"

Ο Κυριάκος Σαββίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και εκτός έδρας την Σπάρτακ Τρνάβα. Συγκεκριμένα o νεαρός παίκτης είπε:

"Είχαμε τις δυνάμεις με λιγότερο παίκτη για να φτάσουμε στη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι που το πετύχαμε. Ηταν δύσκολο το παιχνίδι αλλά πετύχαμε το στόχο μας. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και εδώ και να κερδίσουμε και εκτός έδρας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ