ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Ο πρωταθλητισμός έχει πίεση"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε ότι ο πρωταθλητισμός έχει πίεση, αλλά ο υποστήριξε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άγχος. Τι είπε για Μπίσεσβαρ, Λουτσέσκου.

Άλλες δύο ασίστ έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ με 3-0 στην Τούμπα, φτάνοντας τις έξι στο πρωτάθλημα. Μετά το ματς αναφέρθηκε στην πίστη που έχει στον εαυτό του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λουτσέσκου και για τον Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη nova:

Για τη νίκη: "Ξέραμε πως η ΑΕΛ θα περιμένει πίσω, ήρθε γρήγορα το πρώτο γκολ, ήμασταν πειθαρχημένοι, πετύχαμε κι άλλα γκολ, ωραία μέρα!"

Για το πρωτάθλημα: "Ο πρωταθλητισμός έχει πίεση, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άγχος, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, πάμε για το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο".

Για τον ίδιο: "Το μόνο που με απασχολούσε όταν έφυγα για την Πορτογαλία, ήταν να δουλεύω και να παίζω ποδόσφαιρο. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Πλέον νιώθω πολύ καλά και πολύ πιο έτοιμος. Πρέπει να δώσω κι άλλα πράγματα, θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια".

Για τον Μπίσεσβαρ: "Ο Ντιέγκο είναι πολύ καλός παίκτης, πολύ επικίνδυνος, εννοείται πως μπορούμε να αγωνιστούμε μαζί, ειδικά όταν έρχονται ομάδες και κλείνονται στην Τούμπα".

Για τον Λουτσέσκου: "Ο προπονητής είχε από την αρχή ξεκάθαρο πλάνο, αλλά είναι δύσκολο να το περάσεις άμεσα. Πλέον έχουν καταλάβει όλοι αυτό που θέλει στο γήπεδο. Είμαστε πειθαρχημένοι και όταν κερδίζεις και υπάρχει αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει όλο και καλύτερα στο παιχνίδι".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αφιέρωσε τη νίκη στον Ελ Καντουρί ο Γιώργος Σαββίδης
Επίδειξη ισχύος, 3-0 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ
Σκόραρε ο Βαρέλα και ξέσπασε σε κλάματα μαζί με τον γιο του!
Ο μπόμπιρας με μάσκα και κούρεμα... ΠΑΟΚ που έκλεψε τις εντυπώσεις
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ