ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ"

Πέλκας: "Κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την νίκη επί της Λοκομοτίβα αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ ενώ ο Ρόμπερτ Μακ υποστήριξε ότι χτίζεται κάτι νέο στην ομάδα.

O Δημήτρης Πέλκας σκόραρε στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:
" Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο έπακρο να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ".

Για την εύκολη νίκη κόντρα στους Κροάτες:
" Kάναμε μία πολύ καλή και πειστική εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ είναι καινούρια ομάδα... Η καινούρια φιλοσοφία του προπονητή χρειάζεται χρόνο για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα".

Για την εικόνα της Τούμπας:
"Προσωπικά δεν περίμενα τόσο κόσμο, αλλά το χρειαζόμασταν. Μου έλειψε πολύ αυτή η ατμόσφαιρα και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

Μακ: "Χτίζουμε κάτι νέο στον ΠΑΟΚ..."

Ο Ρόμπερτ Μακ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε την πρόκριση απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Συγκεκριμένα είπε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση. Το αξίζαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να μπούμε στους ομίλους. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο αλλά πετύχαμε τρία γρήγορα γκολ και τελειώσαμε νωρίς την δουλειά Χτίζουμε κάτι νέο, έχουμε νέο προπονητή και πρέπει να τον ακούμε. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς όπως και σήμερα όχι όπως παίξαμε στο Ζάγκρεμπ.

Ελπίζω πως σε κάθε προπόνηση θα είμαστε καλύτεροι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για προβλήματα, όλοι μιλούσαν πέρυσι για πρωτάθλημα και τερματίσαμε πέμπτοι. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε δυνατά και δεν θέλω να μιλάω πολύ για το τι θέλουμε να πετύχουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ