ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Ήταν λάθος, δεν θα ξαναγίνει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας "ανακρίθηκε" από μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ και ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το like στην ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος απ' την πλευρά του. (VIDEO)

Οι Δημήτρης Πέλκας και Στέλιος Μαλεζάς δέχθηκαν από τις πιο αναμενόμενες μέχρι τις πιο απίθανες ερωτήσεις. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως απέναντί τους είχαν παιδιά 9-13 ετών, τα οποία τους "βομβάρδισαν" με τις απορίες τους.

Ο Δημήτρης Πέλκας ρωτήθηκε για το like που έκανε στην ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, και σχολίασε: "Ήταν λάθος μου διότι είδα μια φωτογραφία με την φανέλα της εθνικής και αμέσως έκανα like χωρίς να διαβάσω το τι έλεγε από κάτω. Ήταν ένα λάθος που δεν πρέπει να ξαναγίνει και δεν θα ξαναγίνει..."

Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να απαντήσουν για το αν θα έπαιζαν στην Σαπεκοένσε, για το μέρος που θα περάσουν τον Πάσχα, για το χρώμα παπουτσιών που φοράνε και για το αν θεωρούν ότι έχουν πετύχει στον ΠΑΟΚ, ερώτηση στην οποία αμφότεροι απάντησαν πως θέλουν να πανηγυρίσουν με τον Δικέφαλο του βορρά έναν τίτλο και ευχήθηκαν να το καταφέρουν φέτος, κατακτώντας το Κύπελλο.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ