ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Η ενέργειά μου δεν είχε στόχο τον Πανιώνιο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν από τη μια ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του και, από την άλλη, προβληματισμένος για τις σε βάρος του αποδοκιμασίες από την "κυανέρυθρη" εξέδρα.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (0-1) από τη Νέα Σμύρνη καθώς επικράτησε του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική των playoffs, αλλά ο Δημήτρης Πέλκας άκουσε αποδοκιμασίες για την κίνηση στην οποία είχε προβεί στο ματς της Τούμπας για τη regular season της Super League.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι εκείνη η κίνησή του δεν είχε στόχο τους "κυανέρυθρους", τονίζοντας ότι ο "Δικέφαλος" θα δώσει τα πάντα για την εξασφάλιση της πρώτη θέσης.

"Πρώτη φορά στην καριέρα μου ακούω τέτοια συνθήματα", υπογράμμισε στις δηλώσεις του, σπεύδοντας να διευκρινίσει, για μια ακόμη φορά, κάποια πράγματα σχετικά με τον πανηγυρισμό του στο ματς της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος: "Το είχα ξεκαθαρίσει και μετά το παιχνίδι της Τούμπας. Ότι δηλαδή η ενέργεια μου δεν απευθύνονταν ούτε στους ανθρώπους του Πανιωνίου, ούτε σε κανέναν άλλο. Απλώς υπήρξε ένα ξέσπασμα της στιγμής, της μεγάλης πίεσης".

Όσο για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πήραμε τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο. Δεν αποκλείεται, μετά τα παιχνίδια της Κυριακής, να ξέρουμε και την ομάδα, που θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Ναι, υπάρχει κούραση, αλλά φθάσαμε στην πηγή και δεν θα πιούμε νερό; Θα τα δώσουμε όλα για να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ και να μπορούμε στο τέλος να μιλάμε για μια πετυχημένη χρονιά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ