ΠΑΟΚ

Πέλκας για Μέσι: "Φτάνει που είδα ότι είναι αληθινός"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Πέλκας MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο είδε από κοντά στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Διαβάστε τι έγραψε στο instagram και τι του έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης.

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε μέσω instagram ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την ολοκλήρωση του "clasico" ανάμεσα σε Ρεάλ Και Μπαρτσελόνα, έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

"Μόνο που είδα ότι είναι αληθινός μου φτάνει". Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, τού απάντησε: "Έλα, μια μέρα θα σε δούμε να παίζεις σε αυτό το γήπεδο... Δουλειά, δουλειά, δουλειά". " Μάλιστα ο 24χρονος, απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο, έγραψε:

"Τους έκανε πλάκα ο κοντός...". Δείτε το post του Πέλκα:

Πέλκας για Μέσι: "Φτάνει που είδα ότι είναι αληθινός"

Οι λογαριασμοί των παικτών του Δικεφάλου γέμισαν με videos από το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και μεταξύ αυτών υπάρχει και ένα με την εκτέλεση του πέναλτι από τον Λέο Μέσι και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Επίσης, ο Κουλούρης δημοσίευσε video από την συνάντηση με τον παλιό συμπαίκτη Σανθ Χακόμπο που βρέθηκε και αυτός στις κερκίδες του Μπερναμπέου.

Πέλκας για Μέσι: "Φτάνει που είδα ότι είναι αληθινός"

Τέλος, άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική για τον πραγματικό ποδοσφαιρικό πολιτισμό του clasico είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Δεληγιαννίδης δείχνοντας μία οπαδό της Μπαρτσελόνα να σηκώνει ένα κασκόλ μπροστά στην είσοδο του Μπερναμπέου.

Πέλκας για Μέσι: "Φτάνει που είδα ότι είναι αληθινός"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ελληνική τετράδα του clásico
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ