ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Έπαιζε κλειστά η Γκαμπάλα..."

Πέλκας: "Έπαιζε κλειστά η Γκαμπάλα..."
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε χώρους απέναντι στην Γκαμπάλα. Τι δήλωσαν Όλσεν, Κόστα και Τζαβέλλας

Για την απόδοσή του και την ισοπαλία με την Γκαμπάλα μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας. Συγκεκριμένα είπε:

Για την ισοπαλία με την Γκαμπάλα:
" Θέλαμε να πάρουμε την νίκη. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός και η Γκαμπάλα έπαιζε κυρίως άμυνα. Δεν βρήκαμε χώρους και κρατάμε πως δεν δεχτήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε..."

Για την εμφάνισή του και το γεγονός πως δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά:
"Υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Ακόμη δεν έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι Κυριακή και Πέμπτη. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζω..."

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ:
"Προσπαθούμε να παίξoυμε στρωτό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κερδίσουμε απέναντι στην ΑΕΚ".

Για τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια:
"Έχουμε πολλά και δύσκολα ματς. Είναι μια δύσκολη περίοδος και θα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Κόστα: "Δεν είναι κακός ο βαθμός"

Ο Ρικάρντο Κόστα ανέφερε:
" Είναι απώλεια η ισοπαλία. Επειδή η Γκαμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν είναι κακός ο βαθμός. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Γκαμπάλα, το έδειξε με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ευκαιρίες, όπως το τετ α τετ αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε... δουλειά στην συνέχεια και να μαζέψουμε βαθμούς για να προκριθούμε. Η Γκαμπάλα είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα".

Για τον Περέιρα είπε:
" Είναι καλός παίκτης, θα βοηθήσει την Γκαμπάλα".

Ολσεν: "Το σημαντικό είναι η ομάδα, όχι εγώ"

Ο Ρόμπιν Ολσεν τόνισε:
"Ήταν δύσκολα σήμερα… Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά δεν χάσαμε. Ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν βαθμούς. Πρέπει να πάρουμε ό,τι καλό είχαμε σήμερα και να κοιτάξουμε μπροστά. Παίζουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια".

Για την δική του απόδοση, τόνισε:
"Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα έπρεπε. Σίγουρα η αυτοπεποίθηση μου γίνεται καλύτερη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα".

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε μεταξύ άλλων: " Αφού δεν χάσαμε, είναι καλός ο βαθμός. Θέλαμε την νίκη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα μας".

Ενταση Τζιόλη με Περέιρα

Μικρή ένταση υπήρχε στο τέλος του αγώνα μεταξύ του Τζιόλη και του Περέιρα. Ο τελευταίος έδειχνε κάπως... νευρικός στο ματς και πως ήθελε πολύ να κάνει την "ζημιά" στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ