ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Έκλεισα τα αυτιά μου και εκτέλεσα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Πέλκας MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας έδειξε το δρόμο για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και ρωτήθηκε για το πώς σκέφτηκε πριν εκτελέσει το φάουλ που κατέληξε στα δίχτυα. Τι είπε για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Με δικό του τέρμα ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Πέλκας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα και έδειξε το δρόμο για την επικράτηση της ομάδας του. Μετά το 4-0 του Δικεφάλου, ο διεθνής μεσοεπιθετικός είπε αρχικά:

" Δουλεύω στις προπονήσεις στο κομμάτι αυτό και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είχα εντολές να χτυπώ εγώ τις στατικές φάσεις. Πάντα έχουμε εντολές ποιος θα εκτελεί. Ένιωθα καλά και ήταν καλά τα χτυπήματα".

Για το πώς σκέφτηκε στο γκολ:

"Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Μετά την προπόνηση μας αρέσει σε 2-3 παιδιά να καθόμαστε και να εκτελούμε φάουλ. Εκείνη την ώρα έκανα αυτό που κάνω στην προπόνηση. Έκλεισα τα αυτιά μου, αφού στην προπόνηση δεν έχεις κόσμο".

Για το ματς:

"Θέλαμε να πιέσουμε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες στην αρχή. Μας βρήκε εκτεθειμένους, αφού εμείς κυνηγούσαμε όχι ένα, αλλά δύο γκολ. Σκοράραμε, δεν δεχτήκαμε γκολ, ο Παναγιώτης έκανε καίριες επεμβάσεις. Το δεύτερο μέρος ήταν αποκλειστικά δικό μας. Ο Μπίσεσβαρ έδωσε βοήθειες, κράτησε μπάλα, έδωσε πάσες".

Για τον τελικό:

"Εγώ προσωπικά στη ζωή μου θα παίξω πρώτη φορά σε τελικό. Το ήθελα πώς και πώς με αυτή την ομάδα. Είμαι εδώ από 14 ετών. Από αύριο κιόλας να συγκεντρωθούμε για το μεγάλο ματς που έρχεται, αφού πρώτα νικήσουμε την Κυριακή. Πίστευα σε εμάς σήμερα".

ΣΑΧΟΒ: "ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΝΟΥΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ"

Ο Γεβγέν Σάχοβ υποστήριξε ότι είχε από την πρώτη στιγμή την πίστη για την ανατροπή, ενώ ομολόγησε ότι μετά το γκολ που πέτυχε πονούσε σε πολλά σημεία του σώματός του.

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η μπάλα έφτασε σε εμένα, σούταρα με το αριστερό και μπήκε. Είναι σημαντικό να είσαι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή.

Είναι καλό που είμαι πρώτος σκόρερ. Στο πρώτο μέρος ρισκάραμε πολύ, είχε πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος. Στο δεύτερο αλλάξαμε τακτική και ο αντίπαλος είχε ελάχιστες ευκαιρίες. Παίξαμε πιο σωστά και ήρθε το αποτέλεσμα.

Είχαμε πίστη ότι θα βάλουμε όσα γκολ χρειάζονταν. Οι παίκτες που μπήκαν βοήθησαν πολύ τακτικά. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ. Μόνο ότι πονούσαν πολλά σημεία του σώματός μου. Άρχισαν να πέφτουν οι δυνάμεις μου. Καλά έκανε ο κόουτς και με έκανε αλλαγή, μπήκε ένας πιο φρέσκος παίκτης.

Δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο. Όλος ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα ήθελα να είναι έτσι σε κάθε ματς".

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: "ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Ο Μπίσεσβαρ πέρασε στον αγώνα στο ημίχρονο και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Μετά το ματς είπε: "Χάρηκα που έπαιξα στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο 45λεπτο είχαμε ευκαιρίες και εμείς και ο αντίπαλος. Ο προπονητής ήθελε να δώσει κάποια νέα στοιχεία και έτσι με έβαλε στο ματς. Είμαστε οικογένεια. Οι εντολές που παίρνω είναι πάντα ίδιες. Να παίρνω μπάλα, να βοηθώ τους επιθετικούς. Έδωσα 2 ασίστ, θεωρώ ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Ποτέ δεν παραδινόμαστε στον ΠΑΟΚ. Έχουμε ακόμα τον τελικό, τα playoffs, ωραία ματς.

Είμαι λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους συμπαίκτες μου. Μεγαλώνω σιγά, σιγά. Μου αρέσει στη ζωή μου να κάνω πλάκα. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνεις. Αυτό είναι το μυστικό.

Θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ, ξέρουμε τις δυνατότητές της Θέλουμε να γράψουμε ιστορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ