ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δίκαια κερδίσαμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ με γκολ στο 84', χαρίζοντας τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το παιχνίδι.

Ο "χρυσός" σκόρερ του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Λιβαδειάς, Δημήτρης Πέλκας, μίλησε για την προσωπική του βελτίωση και τόνισε ότι η ομάδα του νίκησε δίκαια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ήρθε η δικαίωση με το γκολ του:
" Ναι, βέβαια. Χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι και στο δεύτερο. Πέσαμε για 15-20 λεπτά, αλλά μετά ξαναπιέσαμε και δικαίως κερδίσαμε".

Για την κίνηση σέντερ φορ με την οποία σκόραρε:
" Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα χαφ πρέπει να πατάνε περιοχή. Προσπαθώ να το βάλω στο παιχνίδι μου και το βάζω σιγά σιγά. Και προσπαθώ γενικά να βελτιώνομαι, είναι πολύ σημαντικό".

Για το πώς πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε δύο "νταμάρια":
" Κινήθηκα στον κενό χώρο, ήρθε και η καλή σέντρα του Τζάλμα και πήρα την κεφαλιά".

Για το πρόγραμμα του Γενάρη που έχει πολλά παιχνίδια:
"Υπάρχουν πολλά ματς. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Από αύριο ξανά στις προπονήσεις και την Κυριακή πρέπει να ξανακερδίσουμε".

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε και στην κάμερα της Nova δηλώνοντας τα εξής:

" Σίγουρα πιεστήκαμε ενώ αρχίσαμε πολύ καλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, κλείστηκε και ο Λεβαδειακός αλλά ευτυχίσαμε να σκοράρουμε στο τέλος και να πάρουμε το τρίποντο.

Η εντολή ήταν να μπω στη θέση του Μυστακίδη στα αριστερά αλλά να κλείνω προς τα μέσα. Είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι παίκτες να πατάνε περιοχή από πίσω γιατί αυτοί δίνουν και τη λύση.

Είχα σκοράρει άλλα δύο γκολ πέρυσι με κεφαλιές. Δεν θα έλεγα ότι είναι το δυνατό μου σημείο η κεφαλιά.

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να δουλεύω, να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω. Είναι επιλογές του προπονητή, αυτός γνωρίζει καλύτερα. Το ότι παίζω λιγότερο μου δίνει δύναμη να δουλεύω περισσότερο.

Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ καλός παίκτης, βοηθάει στην ανάπτυξη, το αν μπορούμε να παίξουμε μαζί δεν θα το κρίνω εγώ.Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται.

Ήταν μία δύσκολη περίοδος εκείνη, έλειπαν οι νίκες και τα γκολ. Υπήρξε συσπείρωση μετά, όλο αυτό μας έκανε πιο δυνατούς και πλέον κερδίζουμε και προχωράμε"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ