ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δεν υπάρχουν όρια στους στόχους του ΠΑΟΚ"

Πέλκας: "Δεν υπάρχουν όρια στους στόχους του ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε δηλώσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν όρια στους στόχους του "Δικεφάλου".

Αισιόδοξος για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα "Real News" και τόνισε πως δεν υπάρχουν όρια στους στόχους του "Δικεφάλου".

"Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο συναγωνισμός για μια θέση στην 11αδα είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν με προβληματίζει. Πιστεύω ότι είμαι ώριμος πλέον και περισσότερο έμπειρος για να διαχειριστώ τον συναγωνισμό και να βελτιωθώ μέσα από αυτόν και εγώ ο ίδιος.

Είτε ξεκινώ βασικός, είτε μένω στον πάγκο, είτε είμαι και εκτός αποστολής, για μένα δεν αλλάζει κάτι. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις για να δικαιώνω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου", είπε αρχικά και συνέχισε για τους φετινούς στόχους:

"Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι μεγάλοι και δεν υπάρχουν όρια σε αυτούς. Θα πρέπει όμως να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά τον τελευταίο αγώνα να τραβήξουμε μια γραμμή και να δούμε τι έχουμε πετύχει".

Για το ματς με την Φιορεντίνα, τόνισε: "Παίξαμε ως ίσος προς ίσον με μια πολύ δυνατή ομάδα και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά στο γήπεδο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ