ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, κρατάμε τους 3 βαθμούς"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι τρεις νεαροί Έλληνες επιθετικοί του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Πλατανιά, Δημήτρης Πέλκας, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός, σχολίασαν το δεύτερο διαδοχικό "διπλό" της ομάδας τους.

Ο Δημήτρης Πέλκας μπορεί να μην έκανε αντίστοιχο παιχνίδι με αυτό που πραγματοποίησε μια εβδομάδα νωρίτερα με τον Παναθηναϊκό αλλά και πάλι έδωσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει το τρίποντο. Αυτό το οποίο και κρατάει ο Έλληνες μέσος από το ματς με τον Πλατανιά.

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε κι εμείς και η ΑΕΚ που δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα. Κρατάμε τους 3 βαθμούς, είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς και το καταφέραμε. Δεν μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι, εγώ αυτό που σκεφτόμουν πριν το ματς, ήταν ότι ήξερα ότι θα κλείνονταν πίσω ο Πλατανιάς. Δεν θα έπαιζε για παράδειγμα όπως ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη... Έπρεπε να βρούμε άλλο τρόπο να τρέξουμε, αλλά έπρεπε να βρούμε το πως θα τρέξουμε.Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι και τα καταφέραμε"

Για το γκολ του Μαλεζά:

"Ναι, θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το γκολ με τον Ηρακλή, μαλλιά είχε τότε... Πρέπει να έχει βάλει κι ένα ακόμη...".

ΛΗΜΝΙΟΣ: "ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ"

Όσο για τον Δημήτρη Λημνιό ο οποίος έχει κερδίσει θέση βασικού στα τελευταία ματς τόνισε:

" Είπαμε πριν το ματς ότι θέλαμε τη νίκη, ακόμα και με κακή εμφάνιση έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτό θέλαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, λυτρωθήκαμε με το γκολ του Μαλεζά, συνεχίζουμε για το ματς του Κυπέλλου"ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως: "Ανασταλτικά πήγα καλά, από εκεί και πέρα δεν μπήκα καλά στο πρώτο μέρος, θα πρέπει να βελτιωθώ περισσότερο, ενώ στο 2ο βοήθησα περισσότερο στην επίθεση. Είχα 1-2 καλές ευκαιρίες να κάνω το σουτ, δεν έδωσα σήμερα αυτό που είχα να δώσω, το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το ματς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και στην πορεία πιστεύω πως θα σκοράρω".

Τέλος σημείωσε ότι: " Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, ξέρουμε που είμαστε καλοί και που έχουμε αδυναμίες, θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Ήταν μια ιδανική χρονιά, πρέπει να κοιτάξουμε την πορεία, να βελτιωθούμε περισσότερο και να κάνουμε περισσότερα γκολ γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες".

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: "ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

Ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε ότι παίρνει ψυχολογία και βρίσκεται σε καλή κατάσταση:

"Περίμενα τόσο καιρό την ευκαιρία μου, με στηρίζει ο προπονητής και σίγουρα μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ελπίζω να βοηθήσω περισσότερο", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Όσο για το γκολ του Μαλεζά και τους τρεις βαθμούς της νίκης, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αρχηγό μας τον Μαλεζά. Το παιχνίδι ίσως να το περιμέναμε πιο εύκολο, αλλά τελικά δεν ήταν. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ