ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να χάσουμε"

Πέλκας: "Δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να χάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν μπορούσε να εξηγήσει πως ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τονίζοντας πως στο ημίχρονο οι "ασπρόμαυροι" δεν πίστεψαν πως μπορούν να χάσουν το ματς.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, επισήμανε πως ο "Δικέφαλος" πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα και να πάει στο Κράσνονταρ για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πήγαμε στο ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ και δεν πιστέψαμε λεπτό ότι μπορούμε να το χάσουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο πεντάλεπτο αδρανήσαμε σε εκείνη τη φάση και δεχθήκαμε το γκολ, δεν κατάλαβα πως. Μετά πίεσε ψηλά ο Αστέρας, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές, είχε αέρα, πήγε το παιχνίδι πιο πολύ στη δύναμη, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο δεύτερο γκολ. Για ένα εικοσάλεπτο δεν κατάλαβα κι εγώ πως κύλησε το ματς", είπε αρχικά.

Για το ότι δεν αντέδρασε η ομάδα: "Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ, δεν το περιμέναμε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν βγήκε αυτή η αντίδραση. Δεν ξέρω, δεν δείξαμε το κατάλληλο πάθος, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω και δυστυχώς χάσαμε".

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ: "Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί στο ημίχρονο δε θεωρήσαμε ότι μπορούμε να χάσουμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εχουμε σημαντικό ματς την Πέμπτη και συνεχίζουμε".

Για τον αγώνα με την Κράσνονταρ : "Είναι ένα ματς στο οποίο θα πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε ελπίδες να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Από αύριο κιόλας θα αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο ματς της Πέμπτης και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ