ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως νιώθει ότι έχουν κλέψει τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες που έχουν φέρει τον Δικέφαλο τόσο πίσω από την κορυφή και του στερούν το πρωτάθλημα.

Την πικρία του για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα εξωαγωνιστικά και στερούν από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλαμε να κερδίσουμε. Να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι. Εκεί μέσα κερδίζουμε, εκεί μιλάμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια για να δείξουμε ότι εκεί, μέσα στο γήπεδο, είμαστε πρώτοι",είπε αρχικά.

Στη συνέχεια επισήμανε: " Έχουμε να στραβοπατήσουμε από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μόνο στην Τρίπολη κάναμε ένα κακό ματς και χάσαμε. Για το ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές, δεν μπορώ να πω τίποτα..."

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και όσα έγιναν τελευταία ανέφερε:
"Εδώ και 3-4 μήνες παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κερδίζουμε όλα τα ματς στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν στο χέρι μας να βρεθούμε τόσο πίσω από την κορυφή. Είναι εξωαγωνιστικοί οι λόγοι. Κυνηγάμε τη δεύτερη θέση και το Champions League. Να δουλέψουμε το καλοκαίρι και να φτιάξουμε καλή ομάδα ώστε να κερδίζουμε και μέσα και έξω από το γήπεδο".

Για τα όσα τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
" Ο προπονητής προσπαθεί να μας περάσει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε όσα έγιναν και να μην επηρεαζόμαστε, αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Νιώθεις ότι σου κλέβουν τον ιδρώτα! Σήμερα ευτυχώς πήραμε το ματς και δώσαμε απαντήσεις".

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ:
" Είναι κάτι που το δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο κι έτυχε να την δοκιμάσουμε σήμερα και βγήκε. Όσο πάει εγώ αναβαίνω. Αυτό έχω ως στόχο. Το ματς της Εθνικής με βοήθησε πολύ, όταν γυρίζεις μετά από ένα τέτοιο ματς υψηλού επιπέδου νιώθεις καλύτερα. Το σημαντικό είναι να γίνεσαι καλύτερος, να βλέπεις τι σου λείπει και τι δεν έκανες καλά. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος".

Για το πόσο θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ:
" Εννοείται το να πάρεις πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα όνειρο από μικρό παιδί. Φέτος φτάσαμε μία ανάσα αλλά δεν το καταφέραμε για άλλους λόγους. Πρέπει του χρόνου να καθαρίζουμε όλα τα ματς, για να μην αφήσουμε κανέναν να μπει μπροστά μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ