ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν μπορούσε παρά να ομολογήσει την κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, βάσει της οποίας δεν άξιζε να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Τι είπε για την πρώτη θέση ο Μάριν Λέοβατς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Πέλκας επιστρατεύτηκε από τον πάγκο για να δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ, αλλά κι αυτός δεν ξεπέρασε τη μετριότητα στην ήττα με 1-0 απ' την ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης του "Δικεφάλου του Βορρά" μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

"Δεν αξίζαμε τη νίκη. Δεν σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό, αλλά, και πάλι, δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να το καταφέρουμε αυτό" υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Και συμπλήρωσε: "Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα κομμάτια, παρά μόνο στο αγωνιστικό. Η ομάδα έδειξε να είναι κουρασμένη. Ήταν το 57ο ματς που παίξαμε από την αρχή της σεζόν και έχουμε ένα ακόμη την Τετάρτη εναντίον του Παναθηναϊκού, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση στα playoffs".

Λέοβατς: "Η πρωτιά εξαρτάται από εμάς"

Απ' την άλλη πλευρά, ο ο Μάριν Λέοβατς έστρεψε την προσοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς των playoffs, αφού δεν θέλησε να μείνει στην ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, ο Κροάτης μπακ τόνισε στις δηλώσεις του: "Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε την υπόθεση της πρώτης θέσης στα playoffs, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης. Η πρωτιά εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς, είναι στα χέρια μας. Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάμε να παίξουμε στην Τούμπα με τον κόσμο μας, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά".

Οσο για τον παράγοντα της κούρασης, που ταλαιπωρεί τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο, φυσικά, και τις άλλες τρεις ομάδες, που μετέχουν στα playoffs, σχολίασε: "Είναι κάτι που, σίγουρα, παίζει ρόλο. Η σεζόν είναι μεγάλη, και τώρα είμαστε στο τέλος της. Αν δείτε όλα τα αποτελέσματα στα playoffs, είναι 1-0, εκτός από ένα ματς. Είναι μεγάλη η κούραση, όμως εμείς πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ