ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη κατά του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων​,​ Γεώργιος Λαΐνης​,​ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κινδυνεύει με πρόστιμο ο "Δικέφαλος".

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων​,​ Γεώργιος Λαΐνης​,​ για τα όσα συνέβησαν στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης του "Δικεφάλου" με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η δίωξη, για την άσκηση της οποίας είχατε ενημερωθεί, αφορά πράξεις που προβλέπονται​καιτιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 και την παράγραφο 4α, προβλέπεται "χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000), εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας".

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει να υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, την Ξάνθη και τον Πλατανιά, γλίτωσε τιμωρία της έδρας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ