ΠΑΟΚ

Πέδρο Κόντε κι άλλοι στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Οι Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχουν την Πέμπτη (17/5) συνάντηση για να συζητήσουν συγκεκριμένους στόχους για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν. Στο προσκήνιο ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε, για τον οποίο υπήρξε επαφή Σαββίδη-Χριστοβασίλη.

Ο Πέδρο Κόντε εντυπωσιάζει εδώ και δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη σεζόν 2016-2017 σημείωσε 14 γκολ σε 30 ματς και εφέτος είχε την εντυπωσιακή επίδοση των 20 γκολ σε 31 παιχνίδια.

Στο σύνολο 61 συμμετοχές, 34 γκολ.Οι επιδόσεις του κίνησαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο αφού πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την Τετάρτη υπήρξε επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, όπου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της περίπτωσης του 30χρονου Ισπανού φορ, ωστόσο, για να προχωρήσει η μεταγραφή του θα πρέπει να ανάψει "πράσινο φως" ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει σήμερα την Πέμπτη (17/5) με τον Λούμπος Μίχελ για να συζητηθεί τόσο η περίπτωση Κόντε, όσο και άλλα συγκεκριμένα ονόματα παικτών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ