ΠΑΟΚ

"Πάτησε" Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

FERNANDO VARELA
Βαρέλα ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Από το απόγευμα της Παρασκευής είναι στη Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Βαρέλα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα δηλωθεί στην λίστα εν όψει των αγώνων με τον Αγιαξ

Είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Παρασκευής ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο 29χρονος αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Λογικά θα δηλωθεί στην λίστα του ΠΑΟΚ στην UEFA για τα ματς του Champions League με τον Άγιαξ έτσι ώστε να προλάβει τον δεύτερο αγώνα, αυτόν δηλαδή που θα γίνει στην Τούμπα.

Η Στεάουα θα πάρει 1,1 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Βαρέλα και ακόμη 100.000 ευρώ για καθένα από τα επόμενα τρία χρόνια αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο παίκτης για το τριετές συμβόλαιο θα αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως. Η μεταγραφή του Βαρέλα αποτέλεσε... σήριαλ μέσα στο καλοκαίρι μέχρι τελικά να πραγματοποιηθεί.

Αρχικά είχε γίνει κρούση από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή στον ισχυρό άνδρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι ο οποίος εμφανιζόταν αρνητικός στο να "αφήσει" τον παίκτη και ο δρόμος για την μεταγραφή "άνοιξε" όταν λειτούργησε ως διαμεσολαβητής στις επαφές ο Έλληνας μάνατζερ, Αλέξανδρος Φούγιας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ