ΠΑΟΚ

Πασχάλης Σερέτης: "Είχα... μαστουρώσει, αλλά στο 6-1 πετούσαμε"

Πασχάλης Σερέτης: "Είχα... μαστουρώσει, αλλά στο 6-1 πετούσαμε"

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Πασχάλης Σερέτης, θυμήθηκε τον προ 30ετίας θρίαμβο (6-1) του "Δικεφάλου" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες. (video)

Το 6-1 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στις Σέρρες δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν οπαδό του "Δικεφάλου" που το παρακολούθησε. Πόσο μάλλον και από τους παικτες που συμμετείχαν. Ένας απο αυτούς, ο Πασχάλης Σερέτης, κατέθεσε τις δικές του, ξεχωριστές, αναμνήσεις σε συνέντευξή του στον "Ρ/Σ Metropolis 95,5".

Είπε μεταξύ άλλων...

Για τον αντίκτυπο που είχε το συγκεκριμένο ματς στην καριέρα του: "Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Έγραψε ιστορία. Ήταν η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και νομίζω και στην ιστορία του μαζί με το 7-0 από τη Γιουβέντους. Ζω με την ανάμνηση εκείνου του αγώνα. Δεν χρειαζόταν να παίξω άλλα ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο μου έφτανε. Ξεκίνησα από τους μικρούς του ΠΑΟΚ, έγινα επαγγελματίας, είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής από μικρός.

Και όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα του Δημοσίου που έχουν ακουστεί τόσα πολλά, και κερδίζεις με αυτό το σκορ, είναι ό,τι καλύτερο για σένα ως ποδοσφαιριστής. Αν έγινα γνωστός ως ποδοσφαιριστής ήταν από εκείνο το παιχνίδι. Πολλοί ΠΑΟΚτσήδες ακόμη και σήμερα για εκείνο το παιχνίδι μου λένε. Έχουν γίνει και άλλα πολύ καλά ματς από τότε, τόσο μεγάλο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως, δεν έχουμε πετύχει ποτέ".

Για το τι θυμάται από εκείνο το παιχνίδι: "Θυμάμαι όταν με έκανε αλλαγή ο Λίμπρεχτς στα τελευταία λεπτά και πήγαιναν στα αποδυτήρια, μέχρι να φτάσω είχα μείνει μόνο με το σορτσάκι. Οι φίλαθλοι μου είχαν πάρει τα πάντα. Επίσης, θυμάμαι ότι ο Λίμπρεχτς με είχε βάλει στο ξενοδοχείο στο ίδιο δωμάτιο με τον Μπάνον. Αυτός κάπνιζε έναν περίεργο καπνό κι εγώ επειδή ήμουν ασυνήθιστος είχα… μαστουρώσει! Την επόμενη μέρα, όμως, πετούσαμε στο γήπεδο".

Για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό: " Πρέπει να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε συνέχεια και να πιάσει τόπο το 0-3 στην Ξάνθη. Πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα, το οποίο είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ