ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και όχι απέναντί μας"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζητά κατανόηση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ζητά από την ομάδα του να “καθαρίσει”από νωρίς το ματς με τον Αστέρα και υπογραμμίζει "εκτός έδρας... χανόμαστε λίγοι".

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, την αδυναμία του να πάρει εκτός έδρας αποτελέσματα και τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Δικεφάλου στην Καλαμαριά έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Μιλώντας στην κάμερα τηςNOVAο Έλληνας τερματοφύλακας, δήλωσε:

Για το διάστημα από τη μέρα που πήγε στον ΠΑΟΚ μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στην Καλαμαριά: “Ήταν κάτι που θέλησα από την πρώτη στιγμή. Περίμενα πώς και πώς. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να προσαρμοστώ και να παρουσιαστώ όσο το δυνατό πιο έτοιμος. Με βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστώ όλους θερμά. Είναι ευχάριστο να αγωνίζεσαι και να προσφέρεις στην ομάδα. Το καλό είναι ότι στο ματς με τον Απόλλωνα είχαμε τους φιλάθλους δίπλα μας”.

Για τον ανταγωνισμό στη θέση “1” στον ΠΑΟΚ και πώς πήρε την απόφαση να πάει στην Τούμπα:
“Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα στη ζωή μου. Το έκανα από μικρός και δεν θα πάψω να το κάνω. Θέλω να έχω δύσκολες καταστάσεις μπροστά για να έχω ενδιαφέρον. Θέλω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου όπως και κάθε άλλο παιδί στην ομάδα. Το σκέφτηκα καλά με την οικογένεια, τον ατζέντη μου και όσους είναι δίπλα μου. Νομίζω ότι έκανα καλά και ελπίζω στο τέλος να δικαιωθώ”.

Για τα όνειρα που θέλει να εκπληρώσει:
“Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν σκεφτόμουν να έρθω στον ΠΑΟΚ, για μένα είναι ένα όνειρο να παίξω εδώ. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος, ξέρω πόσο βαριά είναι η φανέλα, τι σημαίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα και να παίζει στην Ευρώπη. Νομίζω ότι έκανα το προφανές. Αν θα είμαι πρώτος ή δεύτερος θα κριθεί αγωνιστικά. Είναι πολύ ευχάριστο που δουλεύουμε με τα υπόλοιπα παιδιά σε υψηλές προδιαγραφές. Ο Ροδρίγο (σ.σ. Ρέι) και ο Μάριος (σ.σ. Σιαμπάνης) με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή και τους ευχαριστώ. Το κλίμα είναι θετικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος”.

Για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ως τώρα για τον ΠΑΟΚ:
“Έχουμε πολύ ωραία αποδυτήρια, πολύ καλά παιδιά. Έχουμε γίνει μια οικογένεια και είναι κρίμα να μη βγαίνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω θα έρθει κι αυτό με την σκληρή δουλειά στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Όταν ΄έρχονται τα αποτελέσματα είναι όμορφα. Όλα εδώ-οι εγκαταστάσεις, οι συμπαίκτες- σε βοηθούν να μπορείς να δίνεις το 100%”.

Για το “διπλό” πρόσωπο του ΠΑΟΚ, εντός και εκτός έδρας:
“Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Δεν έχουμε και κόσμο στην Τούμπα. Δεν μπορώ να πω τι φταίει εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε στην αποτελεσματικότητά μας, στην αυτοσυγκέντρωσή μας γιατί στα εκτός έδρας ματς... χανόμαστε λίγο. Από πλευράς μονάδων, πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλή ποιότητα, πρέπει όμως να δουλέψουμε για να αποδίδουμε και στα εκτός έδρας ματς”.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
“Παίζουμε στην έδρα μας, ασχέτως αν λείπει ο κόσμος. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να καθαρίσουμε από νωρίς γιατί έχουμε δει ότι δυσκολευόμαστε με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας. Πρέπει να το καθαρίσουμε νωρίς για να μην έχουμε προβλήματα στην συνέχεια. Δεν θα είναι εύκολος ο αντίπαλος, ασχέτως από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του. Έχει κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ έχει παίξει πολύ καλά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Θα εξαρτηθεί από πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, αν είμαστε τακτικά στο σημείο που πρέπει , δεν νομίζω θα υπάρξει κανένα πρόβλημα”.

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον αγώνα με τον Απόλλωνα:
"Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν είχαμε καλή απόδοση ως ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να δείχνει κατανόηση να, μας στηρίζει και να είναι δίπλα μας ασχέτως αποτελέσματος. Έτσι θα έρθει στο τέλος η ανταμοιβή, Τότε γίνεται το ταμείο. Δεν μπορεί αν κρίνεις κάποιον στα μέσα, ούτε από μερικές κακές στιγμές. Θέλουμε στήριξη, τους θέλουμε δίπλα μας και όχι απέναντί μας. Αν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ