ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Τέρμα τα λόγια, αν αξίζουμε θα πάρουμε τον τίτλο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι κουράστηκε από τα λόγια και πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον τίτλο εάν τον αξίζει. Τι δήλωσε ο νεαρός Βρακάς που έγραψε ιστορία ως ο νεότερος που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αιγινιακού μίλησε για το πρωτάθλημα.

"Για το σημερινό ματς δεν έχω να πω πολλά. Ήταν καλή η εμφάνιση. Ήταν καλό που η ομάδα κέρδισε με πολλά γκολ σήμερα", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο πρωτάθλημα:

"Τέρμα τα λόγια, έχουμε κουραστεί να λέμε συνέχεια ότι πάμε για τίτλο. Αν αξίζουμε θα το πετύχουμε αλλιώς να μείνουμε εδώ που είμαστε. Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα ματς είμαστε καλύτεροι. Κυριαρχούμε και προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Να μετουσιώνουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Επιτέλους να βάλουμε γκολ Αν αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρα όπως μας αρμόζει, θα πετύχομε το στόχο μας", ενώ τέλος για τον ίδιο είπε: "Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί".

Βράκας: "Γι αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Βράκας που έκανε ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάνοντας ντεμπούτο σε ηλικία 16,5 ετών, δήλωσε: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία τον κόουτς. Μου είπε να μην είμαι αγχωμένος και να παίξω ελεύθερα. Μου είχε πει από την προηγούμενη Τετάρτη ότι θα παίξω σήμερα. Το πρότυπό μου είναι ο Γιώργος Κούδας. Αισθάνομαι περήφανος που όπως έμαθα μετά το ματς ότι είμαι ο νεότερος που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τους δικούς μου και χάρηκαν πολύ που έπαιξα. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ αν και με ήθελαν και άλλες ομάδες, επειδή ο ΠΑΟΚ δίνει προοπτική σε νέα παιδιά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ