ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πανηγυρίσει"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τον απαιτητικό κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το στίγμα του στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και τη μάχη του τίτλου.

Αν υπήρχε κάτι θετικό, πλην της νίκης, για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, ήταν η εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε πολύ καλή απόδοση και κράτησε όρθια την ομάδα του σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε:

Για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες του κόσμου: "Ο κόσμος θέλει πάντα να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικοί, όπως απαιτητικοί είμαστε κι εμείς με τους εαυτούς μας. Γνωρίζουμε πως κόντρα στον Απόλλωνα δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που θα θέλαμε και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Είμαστε όλοι σίγουροι πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας σ' αυτή την προσπάθεια και θέλουμε να τον ανταμείψουμε".

Για το αν το ματς με τον Αστέρα αποτελεί ευκαιρία για επανεκκίνηση: "Κάθε ματς από τη μία είναι ξεχωριστό κι από την άλλη εντάσσεται στο συνολική προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε μόνο τη νίκη και φυσικά να τη συνδυάσουμε με καλή απόδοση. Η σεζόν θα είναι μεγάλη και δύσκολη κι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί".

Για την δική του εμφάνιση: "Είναι πάντα όμορφο ν' αγωνίζεσαι. Δουλεύω σκληρά προκειμένου να είμαι έτοιμος όποτε με επιλέξει ο προπονητής, ώστε να βοηθήσω την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ