ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Οπαδοί του Παναιτωλικού έλεγαν άσχημα πράγματα για τη Μακεδονία"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης καυτηρίασε όσα άκουσε από μερίδα οπαδών του Παναιτωλικού για τη Μακεδονία, στον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Τι ανέφερε για τη νίκη της ομάδας του.

Κάποια άσχημα πράγματα για τη Μακεδονία άκουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, από ορισμένους οπαδούς του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο ( 0-1), γεγονός που καυτηρίασε σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Προφανώς και να πάρουμε τον τίτλο, το ρεκόρ είναι κάτι το οποίο είναι ατομικό, είμαστε σε μια ομάδα ο ένας για τον άλλον, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε πράγματα φέτος. Σαφώς είναι κάτι πολύ όμορφο, ατομικά να κερδίζεις πράγματα, απλώς αυτό που χρειαζόμαστε φέτος είναι ομαδικότητα, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο.

Και μία άσχημη παρένθεση ο κόσμος του Παναιτωλικού, που ήταν για γέλια, γιατί στην αρχή λέγανε κάποια άσχημα πράγματα, ειδικά για τη Μακεδονία και νομίζω ότι αυτό δεν χρειάζεται να λέγεται από κανέναν στην Ελλάδα.

Σίγουρα ήταν Αγρινιώτες στο συλλαλητήριο που έγινε πριν μερικές μέρες στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτι το οποίο με εξοργίζει ορισμένες φορές, νομίζω ήταν μια κακή παρένθεση από ένα μικρό μέρος των φιλάθλων. Ήταν κάτι ατυχές γιατί ο κόσμος του Αγρινίου δεν είναι αυτός".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ