ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Να το πάρει ως πλάκα ο Σκίμπε, μάλλον είχε δίκιο που δεν με κάλεσε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχολίασε το video με τον Βιεϊρίνια, στο οποίο αφήνουν σπόντες για τον Μίχαελ Σκίμπε, με αφορμή τη μη κλήση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στην Εθνική.

Στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, Βιεϊρίνια και Πασχαλάκης άφησαν σπόντες στον Μίχαελ Σκίμπε. Αιτία η μη κλήση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στην Εθνική, στο διεθνές φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

"Σκίμπε, στο αφιερώνω" έλεγε μεταξύ άλλων ο Πασχαλάκης στον Σκίμπε μέσα από το video που ανέβασε ο Βιεϊρίνια (εννοούσε το Κύπελλο). Την Παρασκευή (18/5) ο 29χρονος γκολκίπερ του Δικεφάλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το video.

Υποστήριξε ότι έκανε πλάκα με τον Βιεϊρίνια και ζήτησε από τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό, να το δει και εκείνος ως πλάκα. Διαβάστε όσα είπε:

- Για τη μη κλήση του από τον Σκίμπε:

«Θα ήθελα να βρίσκομαι αλλά δεν έγινε. Περιμένω να γίνει κάποια στιγμή αλλά και να μην γίνει δεν πειράζει. Οι στόχοι μου οι πρωταρχικοί είναι άλλοι. Θέλω να αγωνιστώ στο Champions League με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να έρθει γιατί θα είναι τιμητικό».

-Για την αφιέρωση του τροπαίου στον Σκίμπε:

«Είναι μια πλάκα που ξεκίνησε από τον Αντρέ και τη συνέχισα και εγώ. Πιο πολύ ως πλάκα το πήραμε και έτσι πρέπει να το πάρει και ο Σκίμπε».

-Για τον Σκίμπε:

«Για το εάν δικαιούμαι μια κλήση είναι κάτι που θα το πουν οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Εγώ θέλω να δουλεύω και να δικαιώνονται οι κόποι μας μέσα από κάποιος επιβραβεύσεις. Για να μη με καλέσει κάτι είδε, δεν ξέρω τι είδε αλλά μάλλον θα έχει κάποιο δίκιο. Μάλλον. Εγώ απάντησα στον Σκίμπε με το βίντεο με τον Αντρέ».

-Για το παρατσούκλι του στην ομάδα:

«Η βάση είναι ο τρελός αλλά με φωνάζουν και σούπερμαν και γκολντ κίπερ».

-Για το ποιο από όλα προτιμά:

«Προτιμώ να μην τρώω γκολ».

- Για τους τερματοφύλακες:

«Ένας τερματοφύλακας πρέπει να κάνει τα πάντα για να μην δέχεται γκολ, το εάν θα χτυπήσει ή όχι είναι το λιγότερο».

-Για το εάν πίστευε ότι θα έχει αυτή την πορεία στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα σαν άνθρωπος βάζω μικρούς και καθημερινούς στόχους και αυτό ήταν κάτι πολύ μεγάλο και αργούσε πολύ. Ήθελα να πάρω απλά κάποια παιχνίδια, κυρίως του Κυπέλλου. Ήξερα ότι έχει ένα καλό τερματοφύλακα, ήθελα να τον πλαισιώσω και να πάρω τις ευκαιρίες μου και να αποδείξω εάν αξίζει να παίζω στην ομάδα και για αυτό υπογράψαμε για ένα χρόνο. Νιώθω ευχαριστημένος για όσα πετύχαμε, δικαιωμένος γιατί με εμπιστεύτηκαν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου και το πιο σημαντικό και από το τρόπαιο είχε ότι έχω την εμπιστοσύνη του κόσμου και των συμπαικτών μου».

-Για το πώς κέρδισε τη θέση του βασικού από τον Ρέι:

«Όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους καθημερινά έχεις τις καλύτερες σχέσεις. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων είναι ένας άνθρωπος που θέλει να υπάρχει συσπείρωση. Δεν το βλέπουμε ανταγωνιστικά. Είτε έπαιζα εγώ είτε εκείνος ερχόταν δίπλα μου και μιλούσαμε για το παιχνίδι. Το πνεύμα της ομαδικότητας ήταν πάνω από όλα».

-Για τη νέα περίοδο:

«Ξεκινώ να σκέφτομαι τη νέα χρονιά. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό βάζεις υψηλούς στόχους. Σίγουροι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League και εάν τα καταφέρουμε θα είναι χαρούμενα όλα τα παιδιά».

-Για την χαρά του κόσμου για την κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Το συζητούσαμε με τα παιδιά. Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν παίρναμε και το πρωτάθλημα γιατί μας άξιζε. Θα καιγόταν όλη η Θεσσαλονίκη».

-Για τους ηγέτες της άμυνας:

«Κάθε παιδί έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο Αντρέ μπορεί να είναι πολύ έμπειρος και να ξέρει που βρίσκεται, Βαρέλα να είναι καθοριστικός στο εναέριο παιχνίδι. Αυτό που μας διέκρινε ως ομάδα είναι η επικοινωνία που είχαν μαζί μου και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν».

-Για το εάν βρήκε ο ΠΑΟΚ τον τερματοφύλακα που έψαχνε τόσα χρόνια στο πρόσωπο του:

«Δεν είναι δίκαιο να το πω αυτό. Νομίζω ότι δεν είναι αλήθεια. Θέλω να το πετύχω αυτό αλλά εάν ισχύει ή όχι θα φανεί μέσα από τη διάρκεια. Με μισή χρονιά δεν βρίσκομαι εκεί που θέλω να βρίσκομαι. Θέλω να υπάρχει διάρκεια. Θέλω να καταφέρω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη χρονιά. Με 24 παιχνίδια δεν μπορώ να το πω αυτό».

-Για το ποιος του έβγαλε το παρατσούκλι «ο τρελός»:

«Ο προπονητής με έβγαλε τρελό. Με έχει βοηθήσει πολύ ο Λουτσέκσου. Θέλει να μας έχει προσγειωμένους και συγκεντρωμένους. Έτσι είναι και το ποδόσφαιρο».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ