ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Έχουν τρέλα οι τερματοφύλακες, δεν είμαι εξαίρεση"

ÐÁÏÊ - ÃÉÁÍÍÉÍÁ / ÖÉËÉÊÏ (EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υποστήριξε ότι η παρουσία του Ρέι στον ΠΑΟΚ θα τον κάνει ακόμη καλύτερο, ότι όποτε έπαιζε στην Τούμπα το έκανε με σοβαρότητα, καθώς και ότι όπως οι περισσότεροι τερματοφύλακες, "έχω και εγώ αυτή τη τρέλα".

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε το 31, έχει πλέον τον δικό του χώρο στα αποδυτήρια της Τούμπας και με φόντο τη θέση του εντός αυτών έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. "Η ατμόσφαιρα της Τούμπας σε εμπνέει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Είναι ένα γήπεδο που όποτε αγωνίζομαι, το κάνω με σοβαρότητα. Είναι η αύρα της Τούμπας που με εμπνέει να υπάρχει αυτή η εικόνα" σημείωσε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του, ανέφερε: " Έρχομαι γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας δυνατός τερματοφύλακας και από αυτό μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω. Να μπορέσω να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα και να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας".

Για το αν έχει στο μυαλό του την κλήση στην Εθνική ομάδα: " Ο κόσμος μου έδειξε εμπιστοσύνη στο να μπορέσω να σκεφτώ αυτή την πόρτα της Εθνικής. Το έχω στο μυαλό μου από τα μέσα της περσινής χρονιάς, λόγω της σεζόν που προηγήθηκε. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι με το Εθνόσημο".

Για την... τρέλα των γκολκίπερ, είπε: " Δεν είμαι εγώ η εξαίρεση, έχω και εγώ αυτή τη τρέλα. Ο καθένας πρέπει να το κοντρολάρει για να είναι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό τομέα. Είναι ατομική θέση και πρέπει να κοντρολάρεις τον εαυτό σου όπως αυτό χρειάζεται".

Για το αν νιώθει έτοιμος να είναι μέλος του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά ματς: "Αγωνιστικά είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω λείψει από τις υποχρεώσεις μου. Είμαι έτοιμος να ενταχθώ στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έτρεξαν για να μπω στην ευρωπαϊκή λίστα και μου έδειξαν εμπιστοσύνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίστα με Πασχαλάκη και Λημνιό ο ΠΑΟΚ
Ανακοίνωσε Πασχαλάκη ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ