ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: "Δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει να κατακτήσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει εντός ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και το αήττητο σερί.

Μπορεί να δέχτηκε γκολ για δεύτερο σερί ματς, αλλά έκανε και ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο τρομερό κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου το υλικό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει μία καλή ομάδα. Θα έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά θέλαμε να κρατήσουμε και δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έπρεπε να γίνει συντήρηση. Πετύχαμε τρία όμορφα γκολ, κοιτάμε τη συνέχεια. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να κατακτήσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και το κύπελλο.

Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους και έτσι υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βοηθάνε και δίνουν λύσεις στον προπονητή, αλλά και βοήθεια σε όσους αγωνίζονται ήδη".

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: "Είναι το στυλ του προπονητή, είναι το κλίμα της ομάδας που είναι τρομερό, αλλά είναι και η αλληλοεκτίμηση που έχουμε μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Επίσης βελτιωνόμαστε σε σχέση με την αρχή της σεζόν σε κάποια τακτικά ζητήματα".

Για τα γκολ που δέχτηκε μετά το σερί: "Είναι θέμα ατυχίας και συγκυριών. Και σήμερα και στα Γιάννενα ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να μην τα παρατάμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ