ΠΑΟΚ

Παρών ο Μπερμπάτοφ στην "κόντρα" Μουρίνιο-Ρανιέρι

Παρών ο Μπερμπάτοφ στην "κόντρα" Μουρίνιο-Ρανιέρι
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα παίξει σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Κυριακή 5 Ιουνίου στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με προπονητές τους Κλάουντιο Ρανιέρι και Ζοζέ Μουρίνιο. Ποιοι άλλοι αστέρες θα βρεθούν.

Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου και θα έχει ως στόχο την βοήθεια της Unicef, θα βρεθεί ο Ντιμίταρ Μπερμπατοφ. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην μία ομάδα προπονητής θα είναι ο Μουρίνιο, από πλευράς ποδοσφαιριστών θα είναι οι Ντεφόε, Σίμαν, Κάραχερ, Νέβιλ, Κάμπελ, Φάουλερ, Μέρφι και Ντάιερ και από πλευράς celebrities θα είναι ο Λούις Γουίλιαμ Τόμλινσον, ο Ντέμιαν Λιούις, ο Μπεν Σέπχαρντ, ο Ντάνι Τζόουνς, ο Τζακ Γουάιτχολ, ο Τζάμι Θίκστον, ο Τζον Μπίσοπ, ο Τζόναθαν Γουίλκς, ο Μαρκ Ράιτ, ο Μάρβιν Χιουμς, ο Ολυ Μερς και ο Πάντι Μακγκίνες.

Στην άλλη ομάδα προπονητής θα είναι ο Ρανιέρι, από πλευράς ποδοσφαιριστών θα είναι οι Καφού, Μπερμπάτοφ, Ντάβιντς, Καναβάρο, Σταμ, Ετό, Ροναλντίνιο και Ντίντα και από πλευράς celebrities θα είναι ο Πάτρικ Κιέλτι, ο Ιγουαν Ρέον, ο ΜακΚόι, ο Μάθιου Μόρισον, ο Μάικ Σιν, ο Νίκι Μπερν, ο Ρίκι Γουίλιαμς, ο Σέρζτιο Πιτσόρνο, ο Σέιν Γουάρντ, ο Σον Φλέτσερ, ο Τομ Εβανς και ο Γκάρεθ Τόμας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ