ΠΑΟΚ

Παρών ο Ίβιτς, εκτός οι Γλύκος, Ενρίκε και Κρέσπο

Παρών ο Ίβιτς, εκτός οι Γλύκος, Ενρίκε και Κρέσπο
Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ύστερα από μία μέρα ξεκούρασης. Γλύκος, κρέσπο και Πέδρο Ενρίκε αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και έμειναν εκτός.

Μετά από μία μέρα ξεκούρασης στο σπίτι του, ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (19/5) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις passing game.

Ο Παναγιώτης Γλύκος είχε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε στο γυμναστήριο για αποφόρτιση, ο Πέδρο Ενρίκε έχει αιμάτωμα στον οπίσθιο μηριαίο από το χτύπημα του Βλαχοδήμου κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και περιορίστηκε σε θεραπεία.

Ο Ίβιτς και οι συνεργάτες του προβληματίζονται για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας που δεν ήταν καλή (και) στη Λεωφόρο, ανεξάρτητα με το τι τελικά συνέβη. Θα αναζητήσουν λύσεις, "ανοίγοντας" τις επιλογές τους μέσα από το ρόστερ, κάτι που είναι επιτακτικό μετά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσκεψη παικτών στον Ίβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ