ΠΑΟΚ

Παρουσίασε τις νέες φανέλες ο ΠΑΟΚ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις που είναι εμπνευσμένες από την ιστορία του αλλά και τον... Γιόχαν Κρόιφ. Ποια φανέλα προτιμάει ο Βιεϊρίνια. Δείτε videos.

Τις φανέλες του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2011-12 παρουσίασε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (13/9).

ο "παρών" στην εκδήλωση, σε ρόλο... μοντέλου, έδωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέλιος Μαλεζάς και Ντάριο Κρέσιτς.

Τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε η ριγέ, που είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της ομάδας, αλλά και από τον... Γιόχαν Κρόιφ. Αυτό εξήγησε ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της Puma, Ερρίκος Ασλάνης, ο οποίος δήλωσε:

"Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ είναι σχεδιασμένες με τη σύγχρονη τεχνολογία για να αποροφούν το νερό και τον ιδρώτα. Η PUMA είχε πάντοτε μεγάλους παίκτες, όπως ο Πελέ.

Η ριγέ φανέλα του "Δικεφάλου" είναι βγαλμένη από την ιστορία του ΠΑΟΚ, ενώ οι άλλες δύο με τι χρυσαφί ρίγα είναι αφιερωμένες στον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο κ. Ασλάνης επισήμανε ότι όταν ο Ολλανδός επιθετικός έπαιζε φανέλα άλλης εταιρίας, έβγαζε τη μία τη ρίγα για να μένουν δύο και να θυμίζουν τη φανέλα της Puma".

Δείτε τι καιρό κάνει στην Τούμπα.

Τη ριγέ προτιμά ο Βιεϊρίνια

Μία σύντομη δήλωση έκανε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που εξέφρασε την προτίμησή του στη ριγέ φανέλα:

"Και οι τρεις φανέλες είναι ωραίες, αλλά η κλασική με τις ρίγες αρέσει περισσότερο σε μένα και στον κόσμο, γιατί είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της ομάδας του ΠΑΟΚ. Είναι καλό να υπάρχουν και τα δύο χρώματα της ομάδας στη φανέλα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ