ΠΑΟΚ

Παρέα από μικροί στη Χάιντουκ

Παρέα από μικροί στη Χάιντουκ
Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ και οι τρεις Κροάτες συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

Εδώ και μέρες είχαμε γράψει ότι υπάρχει πρόβλημα με την επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Σάντρο Τόμιτς (ο πρώτος εκλεκτός του προπονητή του ΠΑΟΚ) είχε προλάβει να υπογράψει συμβόλαιο με τις Ακαδημίες Πούσκας, το οποίο ο γνωστός βετεράνος και νυν προπονητής, Ρόμπερτ Γιάρνι του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να σπάσει.

Έτσι, ο 37χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή του Σίλβιε Τσάβλινα, ο οποίος ως προπονητής τερματοφυλάκων δούλεψε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Παρέα από μικροί στη Χάιντουκ

Ποιος είναι ο Τσάβλινα; Ο 38χρονος προπονητής τερματοφυλάκων έχει κάνει καριέρα ως γκολκίπερ σε διάφορες κροατικές ομάδες, καθώς και στην Χαποέλ Πετάχ Τίκβα στο Ισραήλ και τις Στουρμ Γκρατς και Λασκ στην Αυστρία.

Πώς κατέληξε σ' αυτόν ο Τούντορς Εδώ είναι το ενδιαφέρον στοιχείο που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τόμισλαβ Γκάμπελιτς στην ιστοσελίδα " 24sata.hr". Τούντορ, Λέκο, Βούτσκο και Τσάβλινα ήταν συμπαίκτες στις Ακαδημίες της Χάιντουκ από τα τζούνιορ ακόμη.

Και σχεδόν 25 χρόνια μετά ενώνονται πάλι ως προπονητικό τιμ στον ΠΑΟΚ. Ο μόνος που αποτελεί εξαίρεση είναι ο γυμναστής Πάολο Άρτικο, ο οποίος έχει κάνει καριέρα στην Ιταλία στην Τορίνο και τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ουντινέζε, ενώ έχει περάσει και από τη Λεβάντε. Μάλιστα, κατά καιρούς έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια γι' αυτόν ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Παρέα από μικροί στη Χάιντουκ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ