ΠΑΟΚ

"Παράθυρο" παραμονής στον ΠΑΟΚ για Μακ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ρεπορτάζ από τη Ρωσία τονίζει ότι δεν υπάρχει μέλλον στη Ζενίτ για τον Ρόμπερτ Μακ, στοιχείο που μπορεί να μετρήσει καταλυτικά σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Στην Ρωσία γίνεται λόγος αυτές τις μέρες για τις επιθετικές επιδόσεις της Ζενίτ και μαζί συγκρίσεις με την περσινό ρόστερ της ρωσικής ομάδας. Στις αναλύσεις, όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχει και το όνομα του Ρόμπερτ Μακ που ήταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ένα από τα επιθετικά όπλα του ρωσικού συλλόγου.

Οι δημοσιογράφοι που είναι επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ της Ζενίτι, παρακολουθούν την πορεία των δανεικών της και έτσι υπάρχει καταγραφή πεπραγμένων για τον καθένα.

Ο "έλεγχος" του Σλοβάκου επιθετικού, όπως καταγράφεται μέσα από την έγκυρη ιστοσελίδα "championat.com", εστιάζει στα εξής στοιχεία: Αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως αριστερός εξτρέμ και όχι ως επιθετικός, πότε είναι και πότε δεν είναι βασικός, ενώ υπάρχει αναφορά στα 30 ματς, τα 5 γκολ και τις 4 ασίστ που έχει καταγράψει φέτος στον ΠΑΟΚ.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το συμπέρασμα του συντάκτη του κειμένου, ο οποίος σημειώνει ότι, επιστρέφοντας ο Μακ από τον ΠΑΟΚ στην Ζενίτ, υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι ανοιχτοί για εκείνον.

Ο ένας είναι να πουληθεί και ο δεύτερος να φύγει ξανά από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης (προφανώς με δανεισμό, καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2020).

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί ότι ο Μακ δεν έχει θέση στα πλάνα της Ζενίτ για τη νέα σεζόν μπορεί αυτόματα να ανοίξει ο δρόμος για παραμονή στην Τούμπα, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά των δικαιωμάτων του.

Βάσει, των όσων είχαν διαρρεύσει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, η οψιόν αγοράς του στη συμφωνία δανεισμού ΠΑΟΚ-Ζενίτ φθάνει τα 4.000.000, ωστόσο, είναι προφανές ότι το νούμερο μπορεί να πέσει εφόσον δεν βρεθεί ομάδα να μπει "σφήνα" και στον ΠΑΟΚ πάρουν την απόφαση να κρατήσουν τον Σλοβάκο και τη νέα σεζόν.

Υπάρχει, βέβαια, ανοιχτή και η προοπτική ανανέωσης του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ, που φέτος καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Σλοβάκου (650.000 από το 1.300.000 ευρώ) που παίρνει στη Ζενίτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ