ΠΑΟΚ

"Παράθυρο" για ελεύθερους από τον Γιώργο Σαββίδη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στο instagram άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη στο επόμενο δεκαήμερο. Νέα επίθεση σε όσους απειλούν την ενότητα του ΠΑΟΚ.

Μία ανάρτηση που θα συζητηθεί αρκετά έκανε ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, υπογράφοντας μάλιστα ως Γιωργάκης για να "απαντήσει" προφανώς σε όσους τον κατηγορούν ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας κάνει πολλά λάθη.

Ασκεί κριτική σε δημοσιογράφους, δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και αφήνει παράθυρο για μεταγραφή ελεύθερου παίκτη το επόμενο δεκαήμερο. Αναλυτικά, όσα γράφει στο μήνυμά του, πάνω στην φωτογραφία του Μίχελ με τον Μουλέν.

"Αρχικά θέλω να καλωσορίσω τους νέους μας παίκτες. Εύχομαι και στους δύο καλή τύχη και μακάρι να σας δω σύντομα στον αγωνιστικό χώρο. Δεύτερον, επειδή η υπομονή μου τελείωσε θα ήθελα να πω μερικά πράγματα. Υπάρχουν μερικοί πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την ατμόσφαιρα στην πόλη και στην ομάδα. Δεν θα μπορέσουν όμως να το κάνουν γιατί αυτή τη χρονιά είμαστε τόσο ενωμένοι, τόσο που δεν μπορείτε να φανταστείτε (επειδή δεν ταξιδεύετε πλέον με την ομάδα, δεν μπορείτε να το καταλάβετε).

Δεν είχατε την πληροφορία ότι ο Λούμπος Μίχελ κυνηγούσε δύο με τρεις μήνες τον Μουλέν (δεν σας άρεσε ότι το υπέγραψε πολύ γρήγορα όταν κάποιοι εύχονταν να έρθει ο Κουρμπέλης). Ναι θέλαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό (θέλαμε να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα). Θα σας πω κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε πως ο Λούμπος Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με την περίπτωση του Κουρμπέλη (τα παράπονα σας αλλού λοιπόν).

Τρίτο και τελευταίο, είμαι σίγουρος πως και οι δύο είστε πολύ επαγγελματίες και ειδικοί στο ποδόσφαιρο και έτσι λοιπόν νομίζω πως ξέρετε πως το παράθυρο των μεταγραφών για τους ελεύθερους τελειώνει στις 10 Φεβρουαρίου (γι' αυτό το λόγο εκπλήσσομαι ότι κλείσατε το θέμα των μεταγραφών τόσο γρήγορα). Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει η οικογένεια Σαββίδη σε αυτές τις 10 μέρες. Ελπίζω πως και οι δυο σας πήρατε το μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και πως δεν ψάχνει για νέο τεχνικό διευθυντή. Καληνύχτα σε όλους. Με αγάπη, Γιωργάκης Σαββίδης".

"Παράθυρο" για ελεύθερους από τον Γιώργο Σαββίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ