ΠΑΟΚ

Παρασημοφορήθηκε στα Ιεροσόλυμα ο Σαββίδης

Παρασημοφορήθηκε στα Ιεροσόλυμα ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο του Νίκο, επισκέφθηκε τα Ιεροσόλυμα και ο Πατριάρχης Θεόφιλος τον τίμησε με το παράσημο του ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου.

Στους Αγίους Τόπους βρίσκεται από χθες ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τη σύζυγό του και τον δευτερότοκο γιο του Νίκο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και παρασημοφορήθηκε από τον Πατριάρχη Θεόφιλο.

Ο Μακαριότατος μίλησε στον Ιβάν Σαββίδη για το θρησκευτικό και πολιτιστικό έργο έργο που ασκεί το Πατριαρχείο, ενώ τον τίμησε με το παράσημο του ανωτέρου Ταξιάρχου του τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, σε αναγνώριση της υποστήριξής του στο Πατριαρχείο.

Ο Μακαριότατος επέδωσε στον Ιβάν Σαββίδη και εικόνα της Παναγίας Ἱεροσολυμιτίσσης και ευλογίες στη σύζυγό του και τους συνοδούς του. Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης προσκύνησε τον Ναό της Αναστάσεως, τον Πανάγιο Τάφο και τον Γολγοθάν και επισκέφθηκε το όρος των Ελαιών συνοδεία του Πατριάρχη Θεόφιλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποιο σημείο της παρασημοφόρησης του Ιβάν Σαββίδη, ο Πατριάρχης Θεόφιλος του ανέφερε ότι υπάρχουν στο Πατριαρχείο πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ