ΠΑΟΚ

"Παράλογο να αρχίζουμε από την τρίτη αγωνιστική"

"Παράλογο να αρχίζουμε από την τρίτη αγωνιστική"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση να αρχίσει από την τρίτη αγωνιστική το πρωτάθλημα και ζητά και πάλι την προσωπική εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις έξι ομάδες που ψήφισαν υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος από την πρώτη αγωνιστική υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην σχέση της διοργανώτριας με την NOVA και ότι δεν δικαιούται να απειλεί με "ψαλίδισμα" χρημάτων από την σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων το συνδρομητικό κανάλι.

Έτσι η απόφαση της Λίγκας, μετά την ψηφοφορία που έγινε, να αρχίσει το πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική προκάλεσε την αντίδραση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Η θέση του ΠΑΟΚ όπως μοιράστηκε από το Γραφείο Τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

"Βρισκόμαστε σε μια διαρκή και έντονη προσπάθεια να φέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισονομία, δικαιοσύνη, έννοιες που θα επαναφέρουν μαζικά τον κόσμο στα γήπεδα. Η παράλογη απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζουμε πως ακόμη περιμένουμε το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τυχόν ποινικές ευθύνες ΕΠΟ, ΚΕΔ ή και προσωπικά του Ανδρέα Παππά στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο αγώνας πάταξης της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς την προσωπική εμπλοκή του Πρωθυπουργού. Πλέον πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς πισωγυρίσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος".

Χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Βετσίνο

Στις 15/9 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Φιορεντίνα θέλοντας να μπει με το... δεξί στις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει ο Ματίας Βετσίνο.

Ο 25χρονος μέσος των Ιταλών όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα violanation.com, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον μηρό και θα λείψει από τα ματς με Τζένοα, ΠΑΟΚ και Ρόμα. Ο Ουρουγουανός φέτος (2016-17) έχει παίξει δύο αγώνες με την Φιορεντίνα και ήταν βασικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ