ΠΑΟΚ

Παραδοχή... εξαίρεσης του Περέιρα!

Παραδοχή... εξαίρεσης του Περέιρα!
INTIME SPORTS

Τι αναφέρει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρρας, στην απαντητική επιστολή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την άρνηση δηλώσεων από πλευράς Ολυμπιακού στα ματς Κυπέλλου.

Στις αρχές Φλεβάρη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, αναφορικά με την άρνηση από πλευράς Ολυμπιακού να γίνονται δηλώσεις στελεχών του μετά τα ματς Κυπέλλου, αγνοώντας την συμβατική υποχρέωση των συλλόγων βάσει της συμφωνιας με την ΟΤΕ TV.

Αυτό είχε συμβεί στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Φωστήρα, όταν ο τότε υπηρεσιακός προπονητής των "ερυθρολεύκων", Αντώνης Νικοπολίδης δεν έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Βίτορ Περέιρα στο ματς με τον Τύρναβο.

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 20 μέρες για να απαντήσει ο κ. Καρράς, ο οποίος έμμεσα παραδέχθηκε ότι όντως δεν ακολουθήθηκε το γράμμα του νόμου, αφού ενώ για το ματς με τον Φωστήρα κλήθηκαν σε απολογία Ολυμπιακός και Νικοπολίδης, γι' αυτό με τον Τύρναβο μόνο η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και όχι ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η ενημέρωση του εισαγγελέα έδωσε ένα ακόμη επιχείρημα στην πλευρά του ΠΑΟΚ να υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κρίσεις και αποφάσεις των οργάνων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ