ΠΑΟΚ

Παπαμιμίκος για Σαββίδη: "Να μην αδικούμε πραγματικούς πατριώτες"

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

O Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τάχθηκε στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη. "Δεν βάζουμε στη ζυγαριά ποιος είναι πιο Έλληνας" τονίζει.

Με μήνυμά του μέσω facebook, θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Ολυμπιακό παίρνει και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος, ως γνωστό, διατηρεί και σχέση με την ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Σόνια Σαββίδη.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει: "Το ξέρω πως πολλοί θα θεωρήσουν πως γράφω την παρακάτω σκέψη μου λόγω της προσωπικής μου σχέσης. Δεν με απασχολεί γιατί ποτέ δεν έμαθα να κρύβομαι. Ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να βάζουμε σε ζυγαριά ποιος είναι πιο Έλληνας από τον άλλον.

Και κυρίως να αδικούμε πραγματικούς πατριώτες που μπορεί να έζησαν μακρυά από την χώρα αλλά κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν. Δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, κάνοντας επενδύσεις, αγοράζοντας επιχειρήσεις όπως η ΣΕΚΑΠ για να μην πάει σε ξένα χέρια σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπως η Θράκη, ανοίγοντας την Παναγία Σουμελά και άλλες πολλές κοινωνικές δράσεις βοηθώντας αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Για αυτό τώρα όλοι οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να πορευθούμε και χρειαζόμαστε πολλούς σαν τον κ.Σαββίδη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ