ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους"

Παπαδόπουλος: "Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να κερδίσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Τι είπαν ο Σκόνδρας, Μακ, Ρατς, Κατσικάς και Γλύκος.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, Σκόνδρας, Μακ, Ρατς, Κατσικάς και Γλύκος.

Συγκεκριμένα είπε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πάιξαμε καλά αμυντικά, πετύχαμε το γκολ που θέλαμε και αυτό ήταν σημαντικό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάλογο ρυθμό με προηγούμενα παιχνίδια: "Αν κάτι δεν πάει κάτι καλά από την αρχή, πρέπει να προσέχεις. Πρέπει να παίζεις και άμυνα για να κρατάς το μηδέν".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που το κάνω"

Για τις εμφανίσεις του "Δικεφάλου": "Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Μακάρι να πάρουμε έναν τίτλο".

Σκόνδρας: "Νικάμε παρά την κούραση..."

Ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε: "Κάναμε μια μέτρια εμφάνιση, ήμασταν κουρασμένοι αλλά καταφέραμε και σκοράραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Η ομάδα έχει δυνατότητες, κερδίσαμε αυτό το ματς αν και κουρασμένοι. Πρέπει να ξεκουραστούμε για την συνέχεια, έχουμε δύσκολα ματς. Οταν παίζεις συνεχόμενα ματς, υπάρχει κούραση. Το σημαντικό είναι πως παρά την κούραση κερδίζουμε και κοιτάμε την συνέχεια".

Για το στόχο του ΠΑΟΚ είπε: "Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει, δουλεύουμε στις προπονήσεις για να κάνουμε αυτό σε κάθε ματς. Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά. Ολα τα παιδιά είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό είναι ένα συν που μας βοηθάει να πάμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε σκληρή δουλειά".

Μακ: "Δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό..."

Ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε πως νιώθει σημαντικός στον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως διαφέρει με τον Στοχ και επισήμανε πως στη παρούσα φάση δεν υπάρχει νόημα να... απασχολεί τον "Δικέφαλο" ο Ολυμπιακός

Σε ένα ακόμη ματς ο Ρόμπερτ Μακ σκόραρε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην νίκη. Ο Σλοβάκος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, δήλωσε:

"Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ, απολαμβάνω το παιχνίδι και βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο όπως είδαμε και απόψε. Έχουμε και το Γιουρόπα Λιγκ και έχουμε δύσκολη χρονιά Ήμασταν καλοί απόψε και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε",είπε αρχικά ο σκόρερ του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην τηλεόραση της NOVA και συνέχισε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη ζωή στην Ελλάδα:
"Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και η Ελλάδα πανέμορφη χώρα. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι για το ότι η Θεσσαλονίκη είναι εκπληκτική πόλη, αρέσει σε εμένα και στην οικογένειά μου. Πρώτα απ' όλα βέβαια ήρθα για το ποδόσφαιρο και για να σκοράρω γκολ με τον ΠΑΟΚ".

Για τον Μίροσλαβ Στοχ και τη σύγκριση μαζί του:
"Ο Στοχ είναι διαφορετικός παίκτης από εμένα, είναι πολύ καλός και όλοι ξέρουν την ποιότητά του. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα με τον Στοχ, εγώ είμαι ο Μακ και προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου. Συνομίλησα με τον Στοχ και μου είπε πως είναι πολύ καλοί οι άνθρωποι, πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στους στόχους του".

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6η αγωνιστική):
"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Έχουμε παίξει λίγα ματς ακόμα, έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας όπως και ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σπουδαίο τεστ για να δείξουμε αν μπορούμε να τους κοντράρουμε. Πρώτα όμως προηγούνται τα παιχνίδια για το Κύπελλο, το Γιουρόπα καθώς και ένα ακόμα ματς για το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ γιατί είναι ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά έχουμε αγώνες μπροστά μας".

Για την επιθετική παραγωγή του ΠΑΟΚ:
"Σκοράρουμε πολλά γκολ, έχουμε καλό προπονητή που θέλει να παίζουμε επιθετικά και σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό να παίζεις σαν ομάδα, τότε έχεις ελπίδες για διάκριση".

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Μάντσεστερ και στη Σίτι:
"Είμαι πολύ χαρούμενος προς το παρόν στον ΠΑΟΚ και ίσως στο μέλλον να παίξω ξανά στο Μάντσεστερ για να κερδίσω τίτλους!"

Ρατς: "Ποιά κούραση;"

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό έκανε και ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ πέρασε από μία δύσκολη έδρα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαρο

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αν είχαμε σκοράΡει στις ευκαιρίες που κάναμε μετά το 0-1, θα είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα και δεν θα φοβόμασταν στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε καλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες".

Για το αν υπάρχει κούραση: "Δεν υπάρχει αυτό για εμάς. Είναι μία ομάδα με πολλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Θα παίζουν διαφορετικοί παίκτες σε κάθε ματς. Μπορούμε να διαχειριστούμε το πρόγραμμα που ακολουθεί και να έχουμε το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Είναι ταχεία. Προσπαθώ να μάθω ελληνικά και όταν το κάνω θα καταφέρω να προσαρμοστώ ακόμη καλύτερα".

Κατσικάς: "Ευχαριστώ τον Αναστασιάδη"

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσικά και του Παναγιώτη Γλύκου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό

"Αν είπε αυτά τα πράγματα, θέλω να του πω ένα ευχαριστώ γιατί με έχει βοηθήσει και θέλω να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόιμενα παιχνίδια και να συνεχίσω να παίρνω αυτοπεποίθηση", είπε ο Γιώργος Κατσικάς ερωτώμενος για όσα ανέφερε για εκείνον ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε.

Όσο για το πως η ομάδα διαχειρίστηκε το 0-1 ως το τέλος της αναμέτρησης ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Μέσα από την συνολική προσπάθεια ήρθε αυτή η νίκη και είναι σημαντική".

Γλύκος: "Άουτ πήγαινε..."

Δηλώσεις για τη νίκη επί του Παναιτωλικού έκανε, λίγο νωρίτερα και ο Παναγιώτης Γλύκος: "Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά είναι ένα μεγάλο διπλό και δε παύει να είναι μεγάλη επιτυχία. Εμείς σταθήκαμε καλά αμυντικά, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και είναι σημαντικό το ότι κρατήσαμε το σκορ". Ενώ αστειεύτηκε μιλώντας για την τελευταία φάση του αγώνα, λέγοντας: "Άουτ πήγαινε η μπάλα δεν πήγαινε μέσα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ