ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, ποιος θα πάει;"

Παπαδόπουλος: "Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, ποιος θα πάει;"
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δίνει το σύνθημα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και μιλώντας για την Γκινγκάμπ και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

"Έφυγα από τον Ατρόμητο γιατί ήθελα κάτι παραπάνω στην καριέρα μου'', τόνισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γαλλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι η Γκινγκάμπ είναι ουραγός στο γαλλικό πρωτάθλημα: "Απολύτως τίποτε. Και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς παίξαμε και χάσαμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε σε ποια θέση είναι η γαλλική ομάδα αλλά να δούμε ότι αγωνίζεται σε ένα καλό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης".

Για το αν διευκολύνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι, πλέον, δεν έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το κρύβω ότι σκεπτόμασταν τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δε θα γίνει την Κυριακή, νομίζω ότι θα είμαστε πιο άνετοι και συγκεντρωμένοι για το ματς με την Γκινγκάμπ".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ: "Πρωταρχικός μας στόχος είναι να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου, εμείς πάμε να το κερδίσουμε αλλά δεν νομίζω ότι και η ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα".

Για το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι του με τον ΠΑΟΚ: "Χαίρομαι για αυτό. Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σου δίνει κίνητρο αλλά και ευκαιρία να αποδείξεις πράγματα και σε ατομικό επίπεδο."

Για τα συναισθήματά του μετά το πρώτο διάστημα παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: "Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που έχει στόχους. Επειδή από μικρός έχω μάθει να κάνω πρωταθλητισμό, είναι σημαντικό ότι είμαι σε μια ομάδα που έχει αυτόν τον στόχο. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ιδανικά, υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πολλοί Έλληνες αλλά και σημαντικοί ξένοι και αυτό είναι πολύ καλό."

Για το αν βρήκε τα πράγματα στον ΠΑΟΚ όπως τα περίμενε: "Ακριβώς όπως τα περίμενα είναι τα πράγματα. Η ομάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες, Έλληνες και ξένους και τα βρίσκουμε στα αποδυτήρια".

Για τις ευρείες νίκες που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι αυτές οι νίκες με τα μεγάλα σκορ πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Όταν παίζεις καλά και επειδή ακριβώς είσαι ΠΑΟΚ, δεν σταματάς στο 1-0 ή στο 2-0 αλλά συνεχίζεις. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: "Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε για αυτό. Έχει αποδείξει ότι είναι κοντά μας και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό θα είναι συνεχώς μαζί μας".

Για το μότο "χαμηλά η μπάλα": "Εννοείται πως πρέπει να συνεχιστεί. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Δεν τέλειωσε κάτι μόλις άρχισε... Να είμαστε συγκεντρωμένοι συνεχώς και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα: "Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα ποιος θα πάει; Ποιος θα πει ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα αν δεν το πει ο ΠΑΟΚ; Εγώ πρώτος το είπα ότι ήρθα εδώ για να πάρουμε τον τίτλο".

Για το ότι το είπε πρώτος μετά το ματς στο Αγρίνιο: "Το είπα πρώτος, καιρός να μαζευτούμε και άλλοι... (χαμογελώντας)".

Για τον άτυχο οπαδό του Εθνικού που έφυγε από την ζωή: "Εγώ θα πω ότι ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό όσο δεν υπάρχουν νόμοι και τιμωρίες. Από εκεί και πέρα και επειδή σέβομαι τη μνήμη του άτυχου φιλάθλου θέλω να αφήσω ασχολίαστο το αν η αναβολή του πρωταθλήματος ήταν πράξη υποκρισίας".

Για τους λόγους που έφυγε από τον Ατρόμητο: "Έφυγα γιατί ήθελα κάτι παραπάνω στην καριέρα μου''.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ