ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Προφορική δέσμευση να μη σφυρίξουν όσοι προκαλούν"

Παπαδόπουλος: "Προφορική δέσμευση να μη σφυρίξουν όσοι προκαλούν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το θέμα που αποκάλυψε το Sport24.gr.

Από την Τρίτη (6/9) το Sport24.gr είχε αποκαλύψει τις διαβεβαιώσεις που πήρε ο ΠΑΟΚ από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τους ορισμούς διαιτητών ότι δεν θα υπάρχουν προκλητικοί ορισμοί. Με απλά λόγια ότι δεν θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΟΚ (και άλλων ομάδων) διαιτητές που θεωρούνται ανεπιθύμητοι.

Το θέμα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ-3, το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Δικεφάλου στη Λίγκα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος."Οι λεγόμενες μικρές ομάδες ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως έλεγε η NOVA για να μην έχουν πρόβλημα με τις μεγάλες ρήτρες. Δεν κάναμε πίσω σε ό,τι σχεδιάζαμε σαν ΠΑΟΚ. Το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική δε σημαίνει κάτι για αυτά που έχουμε αποφασίσει" τόνισε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για τις αλλαγές και τον Κύρο Βασσάρα:
"Ο κ. Βασσάρας μπήκε σε αυτή τη θέση, μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνουν αυτά που είπαμε. Διαιτητές που έπαιξαν, πρέπει να είναι τιμωρημένοι και μας οδήγησαν να κλειστή τη θύρα 4 και να χάνουμε αρκετά έσοδα. Στο πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό θα ήταν γεμάτο, όλα αυτά τα πληρώνουμε από κάποιους που ήρθαν και δυναμίτισαν το κλίμα. Θεωρώ ότι τις τέσσερις αυτές αγωνιστικές δε θα μας παίξουν αυτοί οι διαιτητές. Υπάρχει προφορική δέσμευση".

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει:
"Να γίνει ένα έντιμο πρωτάθλημα, Όπως το θέλει ο μεγαλομέτοχος και εμείς και ο κόσμος, που απηύδησε πλέον να βλέπει τον πρωταθλητή να βγαίνει από τον Αύγουστο".

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ:
"Για όποιον υγιή φίλαθλο και παράγοντα θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα, η αλλαγή είναι προ των πυλών. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι η καχυποψία πάνω από όλα και ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καθαρό παιχνίδι".

Οι "4" πρώτοι στη λίστα ανεπιθύμητων
Με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, οι τέσσερις πρώτοι διαιτητές στη λίστα των ανεπιθύμητων στην Τούμπα είναι ο Ανδρέας Παππάς (η επίκληση του ονόματός του γίνεται σχεδόν σε κάθε αναφορά στελεχών του ΠΑΟΚ ή σε ανακοινώσεις για τη διαιτησία), ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, ο Χρήστος Μήτσιος και ο Ηλίας Σπάθας.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ