ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Ούτε κρύο, ούτε ζέστη"

ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος σχολίασε με χιούμορ το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας που φέρνει τον "Δικέφαλο" αντιμέτωπο με τον Παναθηναϊκό, διατηρώντας ουδετερότητα.

Με την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και μεγάλη δόση χιούμορ αντιμετώπισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το αποτέλεσμά της.

Μιλώντας στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5", τόνισε αρχικά: "Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για εμάς από το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Έπρεπε να παίξουμε, ούτως ή άλλως, με έναν από τους τρεις. Έχουμε τρεις αγώνες μέχρι να σηκώσουμε το Κύπελλο. Δεν συμφωνώ ότι θα ήταν προτιμότερος αντίπαλος ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ.

Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με όποιον κι αν πέφταμε.Ο κ. Μαυροκουκουλάκης (σ. σ. εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού) είπε ότι ήθελε Ολυμπιακό και μετά τράβηξε τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού (σ.σ. γέλια)".

Για την έδρα του τελικού, πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει μέριμνα ακόμη για την έδρα του τελικού. Κάτι είχε πει ο κ. Βρύζας για το αν γίνει σε άλλη έδρα πλην του ΟΑΚΑ γιατί είναι έδρα της ΑΕΚ. Υπάρχουν γήπεδα, θα δούμε".

Τέλος, για τον φόβο που υπήρχε λόγω της φάρσας που είχε γίνει πριν λίγες μέρες, σημείωσε: "Εγιναν οι κατάλληλες ενέργειες, τα εκπαιδευμένα σκυλιά έκαναν τον έλεγχο, κάθε άτομο που έμπαινε στον χώρο περνούσε από έλεγχο και όλα πήγαν καλά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ