ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 1-0

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 1-0
INTIME SPORTS

Βρίσκει ρυθμό ο Λόρενς, θετικό ντεμπούτο για τον Ισπανό τερματοφύλακα, Χακόμπο και ευκαιρία για τον Δώνη να δει πολλούς πιτσιρικάδες στο 1-0 (34' Γιάννου) κόντρα στον Πανσερραϊκο. Υβριστικά για Ζαγοράκη από μερίδα οπαδών

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε κάποια διαστήματα με επιθετικές διαθέσεις στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-0) αλλά είχε και νεκρά διαστήματα που επέτρεπαν στον αντίπαλο να φτάνει εύκολα στην περιοχή του.

Ο Λόρενς ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ο Χακόμπο αποφασιστικός, ενώ ο Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Δεληγιαννίδης, ο Πόποβιτς, ο Κιόσε, ο Παπαδόπουλος και ο Κίτσιου. Σκόραρε ο Γιάννου στο 34' μετά από σέντρα του Λόρενς. Μερίδα οπαδών αποδοκίμασε τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Λόρενς δεξιά στο 4-4-2, τον Γεωργιάδη να πλαισιώνει τον Γιάννου στην γραμμή κρούσης και τον Ιντζίδη τον Κατσικά στο κέντρο της άμυνας. Ο "Δικέφαλος" είχε ρυθμό, όμως, παρουσίαζε νεκρά διαστήματα δίνοντας στους παίκτες των φιλοξενουμένων την ευκαιρία να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση.

Ο Γιώργος Δώνης, πάντως, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Δεληγιαννίδη, Πόποβιτς, Παπαδόπουλο και Κίτσιου που έχουν παίξει ελάχιστα έως καθόλου έως τώρα, ενώ κέρδισε και τον Χακόμπο ο οποίος πραγματοποίησε θετικό ντεμπούτο.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε όταν ο Ρομπέρ στο 9' σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 17' ο Μπανγκουρά επιχείρησε να σκοράρει με σουτ, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23' μετά από λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη αυτός πλάσαρε αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Ο Λόρενς που ήταν πολύ κινητικός στο 34' έβγαλε συρτή σέντρα και ο Γιάννου από κοντά με προβολή και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε απόρροια και των αλλαγών τις οποίες πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές. Στο 54' μετά από σέντρα "ξυράφι" του Λίνο οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δεν πρόλαβαν την μπάλα και η συνέχεια αναλώθηκε κυρίως σε δοκιμές ώστε να βγουν συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

* Ωραίες στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα όταν ένα νεόνυμφο ζευγάρι -αφού βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και... αποθεώθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο (68' Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Γεωργιάδης (46' Δεληγιαννίδης), Ρομπέρ (69' Δεμιρτζόγλου), Λίνο, Φωτάκης (55' Κίτσιου), Λόρενς (78' Παπαδόπουλος), Κάτσε (88' Κιόσε), Ιντζίδης, Γιάννου (69' Πόποβιτς)

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Μπανγκουρά, Ανάκογλου, Κοντός, Τοντόροφ (60' Μπονέρης), Ράνιτς, Καρακώστας

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος

Α' βοηθός: Κυριάκος Μερκενίδης

Β' βοηθός: Νεκταρία Τσαγκάρη

4ος διαιτητής: Γιώργος Μάστακας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ