ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Γκαρσία σε αδιέξοδο;

ΠΑΟΚ - Γκαρσία σε αδιέξοδο;

Πώς η συνεργασία του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ παραμένει στον αέρα σχεδόν 40 μέρες μετά την προφορική συμφωνία τους και τι μέλλει γενέσθαι.

Κι όμως συνέβη κι αυτό στον ΠΑΟΚ, Να έχει ανακοινώσει προφορική συμφωνία με ένα στέλεχος του τεχνικού τιμ στα τέλη Ιουνίου και, αρχές Αυγούστου να μην έχουν πέσει υπογραφές σε συμβόλαιο συνεργασίας γιατί διαπιστώνεται οικονομική διαφορά, με αποτέλεσμα ο Γκαρσία (περί ου ο λόγος) να μην συμμετέχει στις προπονήσεις των τριών τελευταίων ημερών και να μην ταξιδεύει στην Ιταλία για το φιλικό με τη Νάπολι.

Διαβάστε στη συνέχεια όλα τα επεισόδια της διαπραγμάτευσης (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι από τη στιγμή που κουβέντα για χρήματα έγινε μόλις χθες).που σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στη λειτουργία που πρέπει να έχει ένας επαγγελματικός σύλλογος:

- Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κληθεί με τους εκπροσώπους του από τον Ζήση Βρύζα στην Τούμπα τη μέρα που είχε καθοριστεί η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη με την προοπτική να καθίσει στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού και να επισημοποιηθεί και η δική του συνεργασία με τον ΠΑΟ. Όταν πήγε εκεί δεν υπήρχαν έτοιμα συμβόλαια με όλους τους όρους μέσα, προκειμένου να επιτευχθεί οριστική συμφωνία και έτσι συμφωνήθηκε να μην ανέβει στο πάνελ.

- Λίγες μέρες αργότερα ειδοποιήθηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να έχει ένα τετ-α-τετ μαζί του, το οποίο δεν έγινε ποτέ και ο εν δυνάμει βοηθός προπονητή του Άγγελου Αναστασιάδη, ακολούθησε τηνξ προετοιμασία της ομάδας σε Ελατο9χώρι και Όστερμπεκ.

- Στο διάστημα που η αποστολή του ΠΑΟΚ βιρκσόταν στην Ολλανδία και παρά το γεγονός ότι επί αρκετές μέρες βρισκόταν εκεί και ο Ζήσης Βρύζας, δψεν έγινε καμία κουβέντα για το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

- Με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, ο Γκαρσία περίμενε ότι θα τελειώσει το θέμα και οι υποσχέσεις γιοα ραντεβού με τον Σαββίδη έγιναν κουβέντες του στυλ "θα μιλήσει με την Μαρία Γκοντσάρεβα για να κλείσετε το θέμα". Ο ίδιος είχε αρχίσει να αισθάνεται έντονη ενόχληση πλέον από τη στάση του ΠΑΟΚ απέναντί του.

- Αφού ενημέρωσε τον Άγγελο Αναστασιάδη για την απόφασή του, δεν πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης και το ίδιο έκανε χθες και σήμερα. Η κίνησή του αυτή έφερε νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο πλευρών με τον Βρύζα να του μεταφέρει πρόταση για αμοιβή 3000 ευρώ το μήνα (όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Αναστασιάδη), χωρίς όμως να έχουν διευκρινιστεί απόλυτα όλες οι παράμετροι.

Ο Γκαρσία και το περιβάλλον του τονίζουν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά αφορά στη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντι στον Γκαρσία που δεν βγάζει σεβασμό στο πρόσωπό του.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφεύγει να σχολιάσει την κίνηση του Γκαρσία να μην συμμετέχει στις προπονήσεις και αρκείται στο να λέει πώς κάναμε μία πρόταση στο πλαίσιο της λογικής που έχουμε και για τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και διαπραγματευόμαστε με τον Πάμπλο. Το ερώτημα είναι, αν αυτή η σχέση μπορεί, πλέον, να προχωρήσει,χωρίς δυναμική παρέμβαση του Σαββίδη


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ