ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Το παραδέχθηκε και ο Αναστασίου"

ΠΑΟΚ: "Το παραδέχθηκε και ο Αναστασίου"
Νάνο INTIME SPORTS

Διαβάστε πως σχολίασαν στον ΠΑΟΚ τα παράπονα του Παναθηναϊκού στη μεταξύ τους αναμέτρηση που βρήκε νικητή τον "δικέφαλο" με 3-1.

Ούτε μετά το παιχνίδι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπήκε στο χορό των ανακοινώσεων που σέρνει από την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ενοχλήθηκαν από την κίνηση του Παναθηναϊκού και σημείωναν:

"Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ακολουθήσει αυτό το παιχνίδι την εβδομάδα που προηγήθηκε και δεν σκοπεύει να το κάνει ούτε μετά τον αγώνα. Η γενική εικόνα, η στατιστική απεικόνιση του ματς, δείχνει πως υπάρχει δίκαιος νικητής και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ".

Μάλιστα σχολίαζαν για την φάση που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ: "Μην τρελαθούμε κιόλας, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει από κανένα ριπλέι για το αν είναι εκτός περιοχής ο Ταυλαρίδης με τον Ροντρίγκες όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται για να επιχειρήσουν να πείσουν πως δεν ήταν πέναλτι.

Είναι ανήκουστα όσα συμβαίνουν και η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια. Ειδικά αυτό με τον Ταυλαρίδη, αν επιχειρήσει κανείς να παγώσει την εικόνα, οποιαδήποτε στιγμή της επαφής θα δει το πέλμα του δέκα πόντους έξω από την περιοχή και το γόνατο να έχει φόρα προς την περιοχή. Ποιος βάζει στοίχημα ότι είναι απ έξω τόσο εύκολα αν δεν είναι Παναθηναϊκός;"

Ακόμη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν ότι δεν θέλουν να μπουν καν στη διαδικασία να μιλήσουν για ολοκάθαρο πέναλτι του Ροντρίγκες στο δεύτερο μέρος, ούτε για την φάση του 13ου λεπτού με το χέρι του Ζέκα που αγνόησε ο Αρετόπουλος.

Όσο για το αν είναι δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας, σημείωναν ακόμη: "Είναι αδιανόητο οι κύριοι του Παναθηναϊκού να επιχειρούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Την εικόνα του ντέρμπι την απέδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη τύπου, επομένως τα λόγια είναι περιττά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ