ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τεστ προσομοίωσης ενόψει πλέι οφ

ΠΑΟΚ: Τεστ προσομοίωσης ενόψει πλέι οφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν φιλικό παιχνίδι, κεκλεισμένων των θυρών, στην Τούμπα στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα κάνουν σήμερα το πρωί προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα πάρουν διήμερο ρεπό δίνοντας ραντεβού και πάλι για δουλειά το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. Ουσιαστικά από εκείνη την ημέρα θα μπει στο τελικό στάδιο της και η προετοιμασία ενόψει πλέι οφ.

Σ' αυτή περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού στα μέσα της άλλης εβδομάδας (Τετάρτη ή Πέμπτη) για το οποίο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος¨”δουλεύει” από το βράδυ της Τρίτης, όταν και οριστικοποιήθηκε ότι η ΑΕΚ θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου και άρα τα πλει οφ θα αρχίσουν στις 11 Μαΐου.

Οι βασικές προϋποθέσεις για το συγκεκριμένο ματς είναι:

-Αντίπαλος αξιόμαχος

-Ο αγώνας να γίνει στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου οι παίκτες του ΠΑΟΚ να συνηθίσουν σε συνθήκες που θα συναντήσουν στα πλέι οφ (ο ΠΑΟΚ θα παίξει όλα τα ματς στην έδρα του χωρίς κόσμο, εκτός κι αν η έφεση του Εισαγγελέα για τις τιμωρίες με Καλλονή και Πανιώνιο,, φέρουν μείωση της ποινής και ο Δικέφαλος παίξει με κόσμο στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό).

Η έρευνα γίνεται για ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αν και υπάρχει πρόβλημα λόγω των πολυήμερων αδειών που έχουν δώσει στους παίκτες τους οι σύλλογοι που δεν συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα.

Από τη Βουλγαρία, πάντως, χθες το βράδυ, προέκυπτε η πληροφορία ότι η Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ (ομάδας πρώτης κατηγορίας που έχει ξανά ματς πρωταθλήματος στις 11 Μαΐου) είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να παίξει το φιλικό στην Τούμπα.

Κάποια δημοσιεύματα, μάλιστα, μιλούν για συμφωνία προκειμένου το ματς να γίνει την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 18.00 και αναφέρουν ότι η Πιρίν θα έρθει μία μέρα πριν στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει και προπόνηση.

Οι δύο σύλλογοι έχουν πολύ καλές σχέσεις λόγω της συνεργασίας τους σε επίπεδο Ακαδημιών. Από τις Ακαδημίες της Πιρίν άρχισε την καριέρα του και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ