ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Στόχος να κρατήσουμε την πανάξια πρώτη θέση μας στο γήπεδο"

ΠΑΟΚ: "Στόχος να κρατήσουμε την πανάξια πρώτη θέση μας στο γήπεδο"
MOTIONTEAM

Μπορεί οι ασπρόμαυροι να γιορτάζουν επίσημα στις 20 Απριλίου, όμως o ΠΑΟΚ έκανε αναφορά στα 92α γενέθλια, αφήνοντας "αιχμές" για τα πρωταθλήματα που κρίνονται εκτός γηπέδων.

Στο καλεντάρι της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει αναφορά στα "γενέθλια" του συλλόγου στις 20 Απριλίου, με τους ασπρόμαυρους να βρίσκονται εδώ και χρόνια σε εσωτερικές συζητήσεις για το πότε θα πρέπει αυτά τα "γιορτάζονται". Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανέφερε:

"Η ημερομηνία είναι απλώς ένας αριθμός. Αυτό που μετρά είναι η ιστορία. Οι μάχες, ο αγώνας, η περηφάνια, ο αναλλοίωτος και ιδιαίτερος χαρακτήρας του συλλόγου.

Η μάχη μας στο γήπεδο έχει μόνο έναν στόχο: Η πανάξια πρώτη θέση, στην οποία είμαστε έχοντας κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς, είναι υποχρέωση να διατηρηθεί ως το τέλος. Αυτό είναι το δικό μας γήπεδο και η μόνη μας θέση με ιστορία 92 χρόνων...

Η σημερινή ορίζεται ως ημέρα γιορτής βάσει καταστατικού του ερασιτέχνη. Και η ουσία είναι πως στα 92 του ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από ποτέ. Το μέλλον μας ανήκει.."

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΣ ΠΑΟΚ: "Όχι στους χαρτοπρωταθλητές"
Εκτός ο Μαλεζάς, οριακά ο Μουλέν με Πανιώνιο
ΠΑΟΚ, ετών 92
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ