ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, στο γκρουπ των πιο "άσφαιρων" του Europa League

ΠΑΟΚ, στο γκρουπ των πιο "άσφαιρων" του Europa League
ΠΑΟΚ, Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιθετική αδυναμία του εφετινού ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στην ευρωπαϊκή πορεία του, καθώς έχει μαζί με άλλες 5 ομάδες την χειρότερη επίθεση στους ομίλους του Europa League. Διαβάστε αναλυτικά.

Μαύρη, αγωνιστική, βραδιά η Πέμπτη (3/11) για τον ΠΑΟΚ και τα αρνητικά ρεκόρ έρχονται το ένα μετά το άλλο. Ο Δικέφαλος παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League για περισσότερο από δύο χρόνια (η τελευταία στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014, με το 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ), δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα τέρμα κόντρα σε ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν (δύο λευκές ισοπαλίες με την Γκαμπάλα πέρσι και δύο ήττες με μηδέν ενεργητικό φέτος στα ματς με την Καραμπάγκ), το χειρότερο όλων όμως είναι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει τη χειρότερη συγκομιδή σε γκολ μεταξύ των 48 ομάδων που μετέχουν στη φάση των ομίλων του Europa League. Έχει σκοράρει μόλις δύο φορές (και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην Τσεχία από τον Κλάους) και το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν κατέχει μόνος του αυτή την κάκιστη επίδοση. Στο ίδιο "γκρουπ" ομάδων βρίσκονται άλλες πέντε.

Η λίστα είναι η εξής:

Στον 1ο όμιλο (με Φενέρμπαχτσε, Φέγιενορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) η ουκρανική Ζόρια

Στον 4ο όμιλο (με Ζενίτ, Ντούνταλκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ) η Άλκμααρ

Στον 8ο όμιλο (με Σαχτάρ, Μπράγκα, Γάνδη) η Κόνιασπορ

Στον 11ο όμιλο (με Σπάρτα Πράγκα, Σαουθάμπτον, Ίντερ) η Χαποέλ Μπεερ Σεβά

Στον 12ο όμιλο (με Οσμάνλισπορ, Ζυρίχη και Βιγιαρεάλ) η Στεάουα.

Εκτός του ΠΑΟΚ και της Χαποέλ Μπεερ Σεβά που βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου τους, οι άλλες τέσσερις ομάδες είναι ουραγοί στην βαθμολογία. Αυτή είναι, βέβαια, η κατάσταση μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Υπάρχουν άλλες δύο στις οποίες ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσπαθήσει τουλάχιστον να αποτινάξει από πάνω του την ταμπέλα της ομάδας με την χειρότερη επίθεση στους ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ στο καναβάτσο, έχασε 0-1 από την Καραμπάγκ
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Σαββίδης: "Να μην ξαναδείξουμε τέτοιο πρόσωπο"
Ίβιτς: "Όσο υπάρχουν ελπίδες, θα παλέψουμε"
Μπίσεσβαρ: "Ψάχνουμε λύσεις για αντιπάλους που μας περιμένουν πίσω"
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χαράξει στρατηγική

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ