ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ σε εγρήγορση

ΠΑΟΚ σε εγρήγορση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντήσεις με τους Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς, πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ, καλώντας σε εγρήγορση την ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το κεφάλαιο της συνάντησης (που δεν έγινε) με τους άλλους τρεις μεγάλους και τον Σταύρο Κοντονή έκλεισε για τον Ιβάν Σαββίδη με το σχόλιο του "προχωράμε μόνοι μας και όποιος θέλει ακολουθεί".

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ λίγο πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο "Μακεδονία Παλλάς" είχε επαφή τόσο με τον Λούμπος Μίχελ, όσο και με τον Βλάνταν Ίβιτς. Από τον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του συλλόγου και κυρίως αυτά που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Μίχελ και κυρίως άναψε το "πράσινο φως" για κινήσεις που είναι να γίνουν άμεσα, όπως οι συζητήσεις για ανανεώσεις ή επεκτάσεις συμβολαίων.

Επιπλέον, μίλησε με τον Βλάνταν Ίβιτς και του μετέφερε την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία ματς, επισημαίνοντας την ανάγκη παίκτες και τεχνική ηγεσία να συνεχίσουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να μην επηρεαστούν από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και κυρίως τη βαριά τιμωρία της ομάδας. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην έφεση για την αφαίρεση των πέντε βαθμών, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια για να πάει δυνατός στα πλέι οφ, ήταν το βασικό συμπέρασμα της κουβέντας που έγινε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ